banner ΕΟΣΣ food fest 2504 1280x350 01

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις τις ημέρες του Πάσχα σε Λεωνίδιο και Τυρό

Ποιες αλλαγές θα τεθούν σε εφαρμογή την πασχαλινή περίοδο.

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για το χρονικό διάστημα από Μ. Δευτέρα 14/04/2025 έως Δευτέρα του Πάσχα 21/04/2025 στον οικισμό Λεωνιδίου.

Έχοντας υπ’ όψιν τις συνθήκες κυκλοφορίας που επικρατούν κατά την ανωτέρω περίοδο, καθώς και την ανάγκη διατήρησης του απαραίτητου και ασφαλούς χώρου κυκλοφορίας πεζών, δεδομένου του γεγονότος ότι δεν υπάρχουν πεζοδρόμια επαρκούς πλάτους , εισηγούμαστε τα παρακάτω:

  • Μονοδρόμηση 1 με κατεύθυνση προς το κέντρο της πόλεως της οδού Μ. Δούνια, λόγω του εξαιρετικά μικρού πλάτους της εν λόγω οδού ,για το χρονικό διάστημα από Μ. Δευτέρα 14/04/2025 έως Δευτέρα του Πάσχα 21/04/2025 καθημερινά για το διάστημα 07:30 έως 19:30 από την οικία Χιώτη μέχρι και το τέλος της , πλατεία Μερικάκη , έναντι καταστήματος ένδυσης «Δολιανίτη».
  • Μονοδρόμηση 2 οδού Μητροπόλεως με κατεύθυνση από το κέντρο της πόλεως προς Βασκίνα για το χρονικό διάστημα από Μ. Δευτέρα 14/04/2025 έως Δευτέρα του Πάσχα 21/04/2025 καθημερινά για το διάστημα 07:30 έως 19:30 από το ύψος διχάλας καφενείου « Αγιελίδι»  μέχρι τη διασταύρωση για δρόμο προς Βασκίνα.
  • Μονοδρόμηση 3 οδού Δημάρχου Παναγιώτη Ρέππα με κατεύθυνση από το κέντρο της πόλεως προς Κοσμά για το χρονικό διάστημα από Μ. Δευτέρα 14/04/2025 έως Δευτέρα του Πάσχα 21/04/2025 καθημερινά για το διάστημα 07:30 έως 19:30 από το ύψος διχάλας καφενείου « Αγιελίδι» μέχρι την διασταύρωση για δρόμο προς Βασκίνα (ύψος λίγο μετά τον Ιερό Ναό Ταξιαρχών).
  • Μονοδρόμηση 4 κεντρικής οδού 21ης Ιανουαρίου με κατεύθυνση προς Κοσμά και γενική απαγόρευση στάθμευσης οχημάτων για το χρονικό διάστημα από Μ. Δευτέρα 14/04/2025 έως Δευτέρα του Πάσχα 21/04/2025 καθημερινά για το διάστημα 07:30 έως 19:30 από το ύψος της διασταύρωσης καταστήματος Ιωάννου Σιώρα – Κηροπλαστείο έως και το ύψος του καφενείου « Αγιελίδι».
  • Πεζοδρόμηση και διακοπή κυκλοφορίας οχημάτων 1 για το χρονικό διάστημα από Μ. Δευτέρα 14/04/2025 έως Μ. Πέμπτη 17/04/2025 και Δευτέρα του Πάσχα 21/04/2025 για το διάστημα 19:30 έως 02:00 ( μετά τα μεσάνυχτα) από το ύψος του καταστήματος Υγρών Καυσίμων Τροχάνη έως και το ύψος

 α) Οδού Μητροπόλεως συμβολή με δρόμο για Βασκίνα

 β) Οικίας Δημάρχου Παναγιώτη Ρέππα

  • Πεζοδρόμηση και διακοπή κυκλοφορίας οχημάτων 2 για το χρονικό διάστημα από Μ. Παρασκευή 18/04/2025 έως Κυριακή του Πάσχα  20/04/2025 για το διάστημα 19:30 έως 02:00 ( μετά τα μεσάνυχτα), Από το ύψος του καταστήματος Υγρών Καυσίμων AVIN – Δανεσή έως και το ύψος

 α) Οδού Μητροπόλεως συμβολή με δρόμο για Βασκίνα

 β) Οικίας Δημάρχου Παναγιώτη Ρέππα

  • Πεζοδρόμηση ,διακοπή κυκλοφορίας οχημάτων και γενική απαγόρευση στάθμευσης οχημάτων 3 για το χρονικό διάστημα από Μ. Παρασκευή 18/04/2025 έως Μ. Σάββατο 19/04/2025 για το διάστημα 19:30 έως 02:00 (μετά τα μεσάνυχτα),  και Κυριακή του Πάσχα  20/04/2025 για το διάστημα 17:00 έως 02:00 ( μετά τα μεσάνυχτα ) από το κατάστημα Ιωάννου Σιώρα – Κηροπλαστείο έως περίπτερο Μανιταρά , τμήματος οδού έμπροσθεν Πλατείας Ηρώων
  • Πεζοδρόμηση και διακοπή κυκλοφορίας οχημάτων 4 για το χρονικό διάστημα από Μ. Δευτέρα 14/04/2025 έως Δευτέρα του Πάσχα 21/04/2025 καθημερινά για το διάστημα 19:30 έως 02:00 ( μετά τα μεσάνυχτα) της  Πλατείας 25ης Μαρτίου με πεζοδρόμηση από οικία Χαρμαντά έως ΕΛΤΑ , δυτικό τμήμα πλατείας, και στη συνέχεια σε όλο το τμήμα της οδού που διέρχεται έμπροσθεν της εισόδου παιδικής χαράς, βόρειο τμήμα πλατείας, με διακοπή κυκλοφορίας εκατέρωθεν των πλευρών .Η οδός από κατάστημα Γολεγού Ιωάννη ανατολικό τμήμα πλατείας λειτουργεί ως Είσοδος/ Έξοδος οχημάτων με πορεία διπλής κατεύθυνσης.
  • Κατευθυντήριες και ενημερωτικές πινακίδες κυκλοφορίας θα υπάρχουν σε διάσπαρτα κομβικά σημεία όλων των οδών, πέραν των προαναφερθεισών ρυθμίσεων με σκοπό την εύρυθμη κυκλοφορία τροχοφόρων και πεζών.
  • Κώνοι ή εύκαμπτα κολωνάκια θα τοποθετηθούν σε διάσπαρτα κομβικά σημεία όλων των οδών ,πέραν των προαναφερθεισών ρυθμίσεων με σκοπό την εύρυθμη κυκλοφορία τροχοφόρων και πεζών.
  • ΚΙΤΡΙΝΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ – ΜΟΝΟΔΡΟΜΗΣΗ
  • ΚΟΚΚΙΚΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ– ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΠΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο Τολό

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για το χρονικό διάστημα από Μ. Παρασκευή 18/04/2025 έως Δευτέρα του Πάσχα 21/04/2025 στους οικισμούς Τυρού και Σαπουνακαιϊκων.

Έχοντας υπ’ όψιν τις συνθήκες κυκλοφορίας που επικρατούν κατά την ανωτέρω περίοδο, καθώς και την ανάγκη διατήρησης του απαραίτητου και ασφαλούς χώρου κυκλοφορίας πεζών, δεδομένου του γεγονότος ότι δεν υπάρχουν πεζοδρόμια εκατέρωθεν των πλευρών της οδού του παραλιακού μετώπου , εισηγούμαστε τα παρακάτω :

  • Πεζοδρόμηση και διακοπή κυκλοφορίας οχημάτων  της οδού Ταγματάρχου Αλευρά από το ύψος της συμβολής της με την οδό Μιαούλη – Ενοικιαζόμενα διαμερίσματα «Μέγα» έως και το Λιμάνι ,για το χρονικό διάστημα από Μ. Παρασκευή 18/04/2025 έως Δευτέρα του Πάσχα 21/04/2025 για το διάστημα 20:00 έως 12:00 (τα μεσάνυχτα)

Η παραπάνω ρύθμιση παρατείνεται κατ’ εξαίρεση για μια ώρα το Μ. Σάββατο 19/04/2025, οπότε και διαμορφώνεται σε διάστημα μεταξύ των ωρών 20:00 έως 01:00 (μετά τα μεσάνυχτα)

Στην παραπάνω ρύθμιση εξαιρείται το τμήμα της οδού Ταγματάρχου Αλευρά μεταξύ παντοπωλείου Άριστα και ψητοπωλείου Κ. Μένη, συμβολή των οδών Ταγματάρχου Αλευρά με οδό Τσακωνιάς και Ταγματάρχου Αλευρά με οδό 25ης Μαρτίου 1821 αντίστοιχα.

  • Κατευθυντήριες και ενημερωτικές πινακίδες κυκλοφορίας θα υπάρχουν σε διάσπαρτα κομβικά σημεία όλων των οδών ,πέραν των προαναφερθεισών ρυθμίσεων με σκοπό την εύρυθμη κυκλοφορία τροχοφόρων και πεζών
  • Κώνοι ή εύκαμπτα κολωνάκια θα τοποθετηθούν σε διάσπαρτα κομβικά σημεία όλων των οδών ,πέραν των προαναφερθεισών ρυθμίσεων με σκοπό την εύρυθμη κυκλοφορία τροχοφόρων και πεζών
  • ΚΙΤΡΙΝΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ – ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΠΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ
  • ΚΟΚΚΙΝΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ – ΤΜΗΜΑ ΕΚΤΟΣ ΡΥΘΜΙΣΗΣ

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΥΧΕΣ ΠΑΣΧΑ

Exit mobile version