Νέο τηλεφωνικό κέντρο εγκαταστάθηκε στον Δήμο Ερμιονίδας, το οποίο θα βελτιώσει σημαντικά την εξυπηρέτηση των πολιτών, προσφέροντας άμεση και αποτελεσματική επικοινωνία με τις υπηρεσίες.
Ειδικότερα, ολοκληρώθηκε χθες, Πέμπτη 27 Μαρτίου 2025, η αντικατάσταση του παλιού τηλεφωνικού κέντρου, το οποίο είχε εγκατασταθεί προ εικοσιπενταετίας και αντιμετώπιζε πολλά τεχνολογικά προβλήματα (διακοπές κλήσεων, κακή ποιότητα ήχου, δυσκολία στην άμεση σύνδεση, έλλειψη ανταλλακτικών, απώλεια service), με την εγκατάσταση ενός εξελιγμένου τηλεφωνικού κέντρου νέας γενιάς Ericsson-LG I PECS UCP 100.
Στα γραφεία του Δήμου Ερμιονίδας εγκαταστάθηκε ο communication server iPECS UCP100V6.1, o οποίος υποδέχεται τα 30 κυκλώματα (30B+D) του ΣΥΖΕΥΞΙΣ 1 & 2. Μέσω των μηνυμάτων του συστήματος οι εισερχόμενες κλήσεις μπορούν να καταλήγουν είτε σε επίπεδο τμήματος είτε σε επίπεδο υπαλλήλου.
Η Τεχνική Έκθεση περιλάμβανε επίσης, 26 IP συσκευές για διοικητικούς υπαλλήλους και γραμματείς.
Η Δημοτική Αρχή συνεχίζει να επενδύει στη βελτίωση των υπηρεσιών και της ποιότητας ζωής των δημοτών και πολιτών, με στόχο έναν Δήμο σύγχρονο, λειτουργικό και φιλικό προς όλους.
Για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή μπορείτε να καλείτε στο νέο τηλεφωνικό κέντρο 27543 60000 και ακούγοντας το ηχογραφημένο μήνυμα να συνδεθείτε με την Υπηρεσία που επιθυμείτε.