Η Νέα Κίος απέκτησε σπιτάκι ανακύκλωσης

Ο Δήμος Άργους – Μυκηνών γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Ανακύκλωσης με ένα ακόμη σημαντικό βήμα προς την προστασία του περιβάλλοντος.

|

Χρόνος ανάγνωσης

1 λεπτό

|

0 Σχόλια στο Η Νέα Κίος απέκτησε σπιτάκι ανακύκλωσης
Σπιτάκι ανακύκλωσης και στη Νέα Κίο εγκατέστησε ο Δήμος Άργους-Μυκηνών

Ο Δήμος Άργους – Μυκηνών γιορτάζει σήμερα την Παγκόσμια Ημέρα Ανακύκλωσης με ένα ακόμη σημαντικό βήμα προς την προστασία του περιβάλλοντος.

Σηματοδοτώντας αυτή τη μέρα, θέτει σε λειτουργία ένα νέο σπιτάκι ανακύκλωσης, αυτή τη φορά στην τοπική κοινότητα της Νέας Κίου, το οποίο θα λειτουργεί από Δευτέρα έως Σάββατο από τις 10:00 έως τις 16:45.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Άργους – Μυκηνών, Γιάννης Μαλτέζος ανέφερε:

«Αναλαμβάνοντας τη διοίκηση του Δήμου τον Γενάρη του2024, βρεθήκαμε μπροστά σε μια πραγματικότητα όπου η ανακύκλωση ήταν σχεδόν άγνωστη έννοια!

Σήμερα, με συντονισμένες δράσεις και στενή συνεργασία με την αρμόδια Αντιδήμαρχο, έχουμε κάνει σημαντικά βήματα για τη σωστή διαχείριση των απορριμμάτων μας. Η προσπάθεια αυτή συνεχίζεται και το επόμενο διάστημα που θα υπάρξουν ανακοινώσεις με μετρήσεις αποτελεσμάτων, καθώς και νέα ρεύματα ανακύκλωσης που θα ενισχύσουν ακόμα περισσότερο την συμμετοχή των πολιτών σε αυτή τη συλλογική προσπάθεια.

Ως δημοτική αρχή εμείς δεσμευόμαστε να επενδύουμε στην ανακύκλωση, ενισχύοντας τις υποδομές και προωθώντας δράσεις που καλλιεργούν περιβαλλοντική συνείδηση ​​σε όλους».

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Exit mobile version