Εθιμοτυπική επίσκεψη του νέου Αστυνομικού Διευθυντή Αργολίδας στον Δήμαρχο Ερμιονίδας

Τον νέο Αστυνομικό Διευθυντή Αργολίδας, κ. Κωνσταντίνο Λαθούρη, υποδέχτηκε σήμερα, Πέμπτη 6 Μαρτίου 2025 στο Γραφείο του, ο Δήμαρχος Ερμιονίδας, κ. Ιωάννης Γεωργόπουλος
astynomikos dieuthintis georgopoulos

Τον νέο Αστυνομικό Διευθυντή Αργολίδας, κ. Κωνσταντίνο Λαθούρη, υποδέχτηκε σήμερα, Πέμπτη 6 Μαρτίου 2025 στο Γραφείο του, ο Δήμαρχος Ερμιονίδας, κ. Ιωάννης Γεωργόπουλος στo πλαίσιo  εθιμοτυπικής επίσκεψης γνωριμίας και συνεργασίας.

Ειδικότερα, κατά τη συνάντηση, η οποία πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τη δημόσια ασφάλεια, την ομαλή λειτουργία της αστυνόμευσης στην Ερμιονίδα και τη συνεργασία μεταξύ του Δήμου Ερμιονίδας και της Ελληνικής Αστυνομίας.

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν επίσης, ο Υποδιευθυντής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αργολίδας, κ. Επαμεινώνδας Βασιλόπουλος και  ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Ερμιονίδας, κ. Νίκος Γεώργας.

Ο Δήμαρχος Ερμιονίδας συνεχάρη τον κ. Κωνσταντίνο Λαθούρη για την ανάληψη των νέων καθηκόντων του και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο του, επισημαίνοντας τη σημασία της αγαστής συνεργασίας προς όφελος της τοπικής κοινωνίας της Ερμιονίδας.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Exit mobile version