Η Παναρκαδική Ομοσπονδία Ελλάδος (Π.Ο.Ε.) διοργανώνει εκδήλωση αφιερωμένη στη γυναίκα, το Σάββατο 15 Μαρτίου 2025, στις 18:00, στην αίθουσα της Π.Ο.Ε., στην οδό Ζωγράφου 9, στην Αθήνα.
Η εκδήλωση στοχεύει στην ανάδειξη της προσφοράς των γυναικών στην κοινωνία και τιμά ιδιαίτερα τις Γυναίκες Προέδρους των Συλλόγων της Παναρκαδικής Ομοσπονδίας Ελλάδος.
Διακεκριμένες ομιλήτριες
Στην εκδήλωση θα μιλήσουν:
- Ξένια Αργειτάκη: Αναπληρώτρια καθηγήτρια του ΕΚΠΑ, μέλος του Δ.Σ. του ΣΕΓΑΣ και μέλος των Ευρωπαϊκών Ολυμπιακών Ακαδημιών.
- Σοφία Παπαδημητρίου: Δικηγόρος (Dr. jur. München), ερευνήτρια στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου και Senior Counsel στη NK Law Firm.
Τιμές και αναγνώριση
Η Π.Ο.Ε. θα τιμήσει τις Γυναίκες Προέδρους των Συλλόγων, αναγνωρίζοντας τη συνεισφορά τους στον πολιτισμό και τη διατήρηση της Αρκαδικής παράδοσης.
Την εκδήλωση συντονίζουν τα μέλη της οργανωτικής επιτροπής: Αναστασία Δάρρα, Σούλα Λάμπρου, Βίκυ Μανιάτη και Παναγιώτα Σιωρά.