home design 800x400

Δολοφονία στην Αρκαδία: Πώς περιγράφει ο δράστης τον μοιραίο καυγά

«Τον έπιασα από τον λαιμό με κεφαλοκλείδωμα, του έριξα μία κλωτσιά, η οποία τον πήρε ψηλά στον δεξί ώμο και προς τον λαιμό», ανέφερε, μεταξύ άλλων ο κατηγορούμενος.

Αύριο Τετάρτη απολογείται το ζευγάρι που κατηγορείται για τη δολοφονία του 64χρονου στον Άγιο Πέτρο Κυνουρίας, στην Αρκαδία.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του κατηγορούμενου άνδρα στο Star, η δραματική βραδιά ξεκίνησε σε ένα μπαρ μετά από γλέντι βάπτισης, όπου παρευρίσκονταν ο ίδιος, η γυναίκα του, το παιδί τους και το θύμα. Η σύζυγός του, ανήσυχη, ζήτησε να φύγουν, γεγονός που προκάλεσε την καταδίωξη του 64χρονου προς το αυτοκίνητό τους.

Προχωρώντας προς το αυτοκίνητο, αντιλήφθηκε πως ο 64χρονος τους ακολουθούσε: «Πήγα να μπω στη θέση του συνοδηγού, όμως αυτός είχε προπορευτεί και μου εμπόδισε την είσοδο στο αμάξι μου, κρατώντας την πόρτα του συνοδηγού η οποία ήταν ανοιχτή. Εγώ του είπα “Σε παρακαλώ θέλω να μπω στο αμάξι μου”, καταλαβαίνοντας πλέον ότι ο ίδιος θέλει να κάνει κάποιο κακό σε εμάς, αφού ήταν εμφανώς εξαγριωμένος. Αυτός έκανε λίγο στην άκρη και μόλις πήγα να μπω, με βούτηξε από τα ισχία μου και με σήκωσε κυριολεκτικά και με πέταξε στη θέση του συνοδηγού λέγοντάς μου “Έλα, μπες μέσα”».

Ο 41χρονος κατηγορούμενος ισχυρίζεται ότι ο 64χρονος έβρισε τη σύζυγό του, ενώ το παιδί του άκουγε και είχε αρχίσει να κλαίει. «Δε σταμάτησε, αλλά αντιθέτως συνέχισε να προσπαθεί να αρπάξει τη γυναίκα μου. Τότε εγώ προκειμένου να προστατεύσω τη γυναίκα μου, τον έπιασα από τον λαιμό με κεφαλοκλείδωμα, αφού δεν είχα άλλο μέσο να τον εμποδίσω, μιας και μόνο το δεξί μου χέρι ήταν ελεύθερο. Κεφαλοκλείδωμα με έπιασε και ο 64χρονος και με πέταξε έξω από το αμάξι. Πέσαμε στο έδαφος έτσι όπως είχαμε πιαστεί και αυτός ήταν από πάνω μου».

«Εγώ σηκώθηκα. Αυτός προσπάθησε να σηκωθεί πάλι με κατεύθυνση προς τη γυναίκα μου. Τότε εγώ του έριξα μία κλωτσιά, η οποία τον πήρε ψηλά στον δεξί ώμο και προς τον λαιμό. Αυτός ξαναξάπλωσε και γέλαγε. Ήρθε κόσμος και τότε εμείς φύγαμε. Ό,τι έκανα το έκανα αμυνόμενος και δεν είχα καμία πρόθεση να του κάνω κακό».

Η αναμονή για τα αποτελέσματα των ιστολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων συνεχίζεται, καθώς η ακριβής αιτία θανάτου δεν έχει ακόμα καθοριστεί.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Exit mobile version