home design 800x400

Αρκαδία: Προθεσμία για να απολογηθούν πήραν οι κατηγορούμενοι για τη δολοφονία του 64χρονου

Το ζευγάρι κατηγορείται για ανθρωποκτονία και απλή συνέργεια αντίστοιχα – Οι ίδιοι ισχυρίζονται πως δεν είχαν καταλάβει ότι το θύμα ήταν νεκρό.

Προθεσμία για να απολογηθούν μεθαύριο, Τετάρτη 24 Ιουλίου, ζήτησαν και έλαβαν από τον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρίπολης οι κατηγορούμενοι για τη δολοφονία του 64χρονου στον Άγιο Πέτρο Κυνουρίας.

Στον σύζυγο απαγγέλθηκε η κατηγορία της ανθρωποκτονίας με ενδεχόμενο δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, ενώ στη σύζυγο απλή συνέργεια. Ο συνήγορος υπεράσπισης, Ευάγγελος Λαμπρόπουλος, δήλωσε ότι το ζευγάρι είναι συγκλονισμένο και δεν αντιλήφθηκε ότι ο 64χρονος ήταν νεκρός.

Το περιστατικό συνέβη όταν ο κατηγορούμενος απώθησε το θύμα, το οποίο προσπάθησε να εισέλθει στο αυτοκίνητο όπου βρίσκονταν η σύζυγος του κατηγορουμένου και η τρίχρονη κόρη τους. Σύμφωνα με τον κ. Λαμπρόπουλο, η κατηγορούμενη είχε δεχτεί λεκτική παρενόχληση από τον 64χρονο, ο οποίος προσπάθησε να την πιάσει από τη μέση και της ζήτησε τον αριθμό του τηλεφώνου της.

Οι αρχές αναμένουν τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης που διενεργείται από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών, προκειμένου να διαφωτίσουν περαιτέρω τις συνθήκες του θανάτου του 64χρονου.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Exit mobile version