home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ναύπλιο: Στο μικροσκόπιο της αστυνομίας η καταγγελία μαθήτριας για απόπειρα αρπαγής

Αυτοκίνητο

Με προσεκτικό τρόπο και με την μυστικότητα που επιβάλλεται σε τέτοιες περιπτώσεις έμπειροι αξιωματικοί της αστυνομίας ερευνούν με κάθε τρόπο την καταγγελία της ανήλικης μαθήτριας από το Ναύπλιο, που επέστρεψε σπίτι της καταγγέλλοντας ότι ένας μελαχρινός άνδρας που φορούσε μάσκα και είχε κόκκινα μάτια, την πλησίασε με ένα λευκό βαν επί της οδού Αγίου Αδριανού στο ύψος του Στρατοπέδου και την διέταξε με επιτακτικό ύφος να μπει μέσα.

Έμπειροι αξιωματικοί της Αστυνομίας από την πρώτη στιγμή έλαβαν σοβαρά υπόψιν την καταγγελία του παιδιού και με προσεκτικές κινήσεις κάνουν έρευνα για να βρουν στοιχεία για την καταγγελία, κάτι που έγραψε από την πρώτη στιγμή ο anagnostis (Οι αστυνομικοί θα αξιοποιήσουν κάθε στοιχείο αναζητώντας περισσότερες μαρτυρίες, ώστε να μπορέσουν να καταλήξουν σε στοιχεία που είναι απαραίτητα για να ξεκινήσει η έρευνα. Μάλιστα η αστυνομία προς το παρόν δεν δίνει καμία πληροφορία για το θέμα στους δημοσιογράφους, με αποτέλεσμα κάποιοι, με μεγάλη ευκολία να θεωρούν ότι πρόκειται για ψευδή η είδηση για τη μαρτυρία του κοριτσιού).

Οι αξιωματικοί της ασφάλειας Ναυπλίου, χωρίς να κάνουν ανακοινώσεις και χωρίς να λάβουν υπόψιν τους μεμονωμένα δημοσιεύματα που έσπευσαν να μιλήσουν για ψεύτικη καταγγελία, από το πρωί της Παρασκευής λαμβάνοντας καταθέσεις από όσους μπορεί να γνωρίζουν το παραμικρό για την σοβαρή υπόθεση, αλλά και αναζητώντας πλάνα από κάμερες ασφαλείας επιχειρήσεων που βρίσκονται στην οδό Αγίου Ανδριανού, προσπαθούν να διαπιστώσουν αν έχει καταγραφεί το λευκό βανάκι και να εντοπίσουν κι άλλες μαρτυρίες για το πρωτοφανές στην περιοχή περιστατικό που καταγγέλθηκε.

Φυσικά, σε τέτοιες περιπτώσεις η αστυνομία δεν κάνει επίσημες ανακοινώσεις πριν διαλευκανθεί η υπόθεση, ώστε να μπορέσει να προχωρήσει απρόσκοπτα η έρευνα.
Ανάλογες πληροφορίες δημοσιεύει σήμερα και ο έμπειρος αστυνομικός συντάκτης Μάνος Τσαγκαράκης (Πρώτο Θέμα).

Όπως αναφέρει και ο καλός συνάδερφος η μαθήτρια στην κατάθεσή της υποστήριξε ότι άγνωστος άνδρας την διέταξε να μπει στο φορτηγάκι, σημειώνοντας:

«Με ιδιαίτερη προσοχή ερευνά η Ασφάλεια Ναυπλίου την καταγγελία που έκανε μια ανήλικη μαθήτρια για απόπειρα αρπαγής της την ώρα που επέστρεφε στο σπίτι της από το σχολείο της, από έναν άγνωστο που επέβαινε σε λευκό όχημα τύπου βαν.

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει το κορίτσι, ο δράστης ήταν ένας μελαχρινός άνδρας που φορούσε μάσκα και είχε κόκκινα μάτια, ο οποίος την πλησίασε επί της οδού Αγίου Αδριανού στο ύψος του Στρατοπέδου και την διέταξε με επιτακτικό ύφος να μπει μέσα στο βαν.

Η ανήλικη πρόσθεσε ότι τρομοκρατήθηκε αλλά αντέδρασε τρέχοντας μακριά από το σημείο, χωρίς να την ακολουθήσει ο άγνωστος. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας αναζητούν πλάνα από κάμερες ασφαλείας γειτονικών επιχειρήσεων για να διαπιστώνουν αν η καταγγελία της μαθήτριας έχει βάση».

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis