home design 800x400
home design 1170Χ320

Ναύπλιο: Προσεκτικοί χειρισμοί από την αστυνομία για την απόπειρα απαγωγής μαθήτριας

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Ιδιαίτερη προσοχή στη μαρτυρία της ανήλικης για απόπειρα απαγωγής της το μεσημέρι της Πέμπτης, δίνει η αστυνομία. Λίγες ώρες μετά την μαρτυρία του μικρού κοριτσιού, διασταυρωμένες πληροφορίες αναφέρουν ότι αστυνομικοί επισκέφθηκαν την οικογένεια για να συλλέξουν όλα τα απαραίτητα στοιχεία και τις περιγραφές που υπάρχουν.

Οι αστυνομικοί θα αξιοποιήσουν κάθε στοιχείο αναζητώντας περισσότερες μαρτυρίες, ώστε να μπορέσουν να καταλήξουν σε στοιχεία που είναι απαραίτητα για να ξεκινήσει η έρευνα.

Μάλιστα η αστυνομία προς το παρόν δεν δίνει καμία πληροφορία για το θέμα στους δημοσιογράφους, με αποτέλεσμα κάποιοι, με μεγάλη ευκολία να θεωρούν ότι πρόκειται για ψευδή η είδηση για τη μαρτυρία του κοριτσιού.

Εντωμεταξύ, οικείο πρόσωπο της οικογένειας με ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα αναφέρει:
«ΠΡΙΝ ΛΙΓΗ ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΑΓ. ΑΝΔΡΙΑΝΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΗΣΙΑΣΕ ΕΝΑ ΒΑΝΑΚΙ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΙΠΕ ΜΠΕΣ ΜΕΣΑ. ΤΟ ΕΒΑΛΕ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ… ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ… ΔΕΝ ΣΥΓΚΡΑΤΗΣΕ ΠΙΝΑΚΙΔΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΒΟ ΤΗΣ»

Η μαρτυρία του παιδιού έχει αναστατώσει την κοινωνία της πόλης.

Σύμφωνα με την μαθήτρια το μεσημέρι της Πέμπτης, καθώς επέστρεψε στο σπίτι της, την πλησίασε ένα λευκό βανάκι στην οδό Αγίου Ανδριανού στο Ναύπλιο, λίγο πριν το στρατόπεδο. Ένας άνδρας άνοιξε την πόρτα και επιτακτικά της ζήτησε να μπει μέσα.

Το κοριτσάκι, όπως ανέφερε στη μητέρα της, παρά το αρχικό ξάφνιασμα και την ταραχή της στιγμής, ενστικτωδώς άρχισε να τρέχει μέσα στα χωράφια για να γλιτώσει από τους επίδοξους απαγωγείς και τελικά το κατάφερε.

Αν και η μαθήτρια δεν κατάφερε να συγκρατήσει τον αριθμό της πινακίδας του οχήματος, έδωσε περιγραφή ενός άνδρα μελαχρινού, ο οποίος φορούσε μάσκα.

Πρόκειται για ένα σοβαρό συμβάν πρωτοφανές για την πόλη του Ναυπλίου, το οποίο βρίσκεται υπό διερεύνηση από τους αστυνομικούς.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis