home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Κορωνοϊός: Ιχνηλατήσεις στα Δημοτικά Σχολεία Ναυπλίου και Τολού

Κορωνοϊός μάσκα

Τρία Δημοτικά Σχολεία του Ναυπλίου και ένα του Τολού στα οποία καταγράφηκαν επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού, θα τεθούν στη διαδικασία ιχνηλάτησης αφού η καταγραφή των μολύνσεων από τον ιό ενεργοποίησε το σχετικό υγειονομικό πρωτόκολλο. 

Θυμίζουμε ότι χθες το πρωί, Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου, ανακοινώθηκε αρχικά ότι θα παραμείνουν κλειστά για 14 ημέρες λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού, στο Ναύπλιο δύο τμήματα στο 3ο Δημοτικό Σχολείο, ένα τμήμα στο 2ο Δημοτικό Σχολείο και ένα τμήμα στο 5ο Δημοτικό Σχολείο. Λίγο αργότερα έγινε γνωστό ότι το ίδιο συνέβη και στο δημοτικό σχολείο του Τολού

Έτσι και σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας, η επόπτρια ΚΟΜΥ Αργολίδας κ. Νέλλα Αικατερίνη ενημέρωσε ότι οι ιχνηλατήσεις θα πραγματοποιηθούν σύμφωνα με το ακόλουθο πρόγραμμα: 

Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου , 9.30 : 2ο και 5ο Δημοτικό Σχολείο (Αφορά σε μαθητές , μαθήτριες , εκπαιδευτικό προσωπικό, που αποτελούν στενές επαφές των κρουσμάτων στα δύο τμήματα των σχολείων , καθώς και γονείς που το προηγούμενο διάστημα εκδήλωσαν ενδιαφέρον στους Διευθυντές των Σχολείων, μετά από σχετική πρόσκληση).

Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου , 9.30 : 3ο Δημοτικό Σχολείο (Αφορά σε μαθητές , μαθήτριες , εκπαιδευτικό προσωπικό, που αποτελούν στενές επαφές των κρουσμάτων στα δύο τμήματα του σχολείου).

Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου , 12.30 : Δημοτικό Σχολείο Τολού (Αφορά σε μαθητές , μαθήτριες , εκπαιδευτικό προσωπικό, που αποτελούν στενές επαφές του κρούσματος σε τάξη του σχολείου).

Τα κλιμάκια του ΕΟΔΥ θα βρίσκονται εκτός των σχολικών κτιρίων, προκειμένου για τη διενέργεια των ιχνηλατήσεων. Οι μαθητές, μαθήτριες που θα προσέλθουν συνοδεύονται απαραίτητα από τους γονείς ή κηδεμόνες τους, οι οποίοι προσκομίζουν τον αριθμό ΑΜΚΑ των παιδιών τους.

«Παρακαλούμε», σημειώνει η σχετική ανακοίνωση καταλήγοντας,  «τους γονείς να ενημερώνουν άμεσα τη σχολική τους μονάδα , σε περίπτωση θετικού δείγματος, προκειμένου να ακολουθούνται οι προβλεπόμενες διαδικασίες. Ευχαριστούμε για τη συνεργασία μέχρι και σήμερα και ευελπιστούμε ότι με τη βοήθεια όλων , με την αυστηρή τήρηση των μέτρων και των οδηγιών από την ιατρική κοινότητα και την αύξηση του εμβολιασμένου πληθυσμού , θα περιοριστεί η εξάπλωση και διασπορά του ιού, που τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή , είναι αλήθεια, απειλεί να μας καταβάλλει όλους ψυχολογικά και σωματικά. Προστατεύουμε την υγεία μας και αυτή των συμπολιτών μας , οχυρωνόμαστε και συμβάλλουμε όλοι προκειμένου να ξεπεράσουμε  αυτήν την ανεπανάληπτη πανδημική κρίση».

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis