Παρασκευή, Απρίλιος 16, 2021
Home design
ΑρχικήΕιδήσειςΚοινωνίαΚορωνοϊός σε σχολεία: Μετά το Ναύπλιο σειρά πήρε το Τολό

Κορωνοϊός σε σχολεία: Μετά το Ναύπλιο σειρά πήρε το Τολό

Σχετικά

Περισσότερα

Μετά τα κρούσματα κορωνοϊού σε τρία δημοτικά σχολεία του Ναυπλίου, έγινε γνωστό πως το ίδιο συνέβη και στο δημοτικό σχολείο του Τολού. Την ενημέρωση έκανε το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, το οποίο αναφέρει:

«Ύστερα από ενημέρωση που λάβαμε από τη διεύθυνση του σχολείου, σας ενημερώνουμε ότι υπάρχει θετικό κρούσμα COVID στο δημοτικό σχολείο Τολού.

Ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων έχει ενημερώσει την τοπική κοινότητα Τολου, τους συλλόγους και προσπαθεί να έρθει σε επικοινωνία με τη σχολική επιτροπή του Δήμου.

Θα τηρηθούν όλες οι προβλεπόμενες ενέργειες για τις οποίες θα σας ενημερώνουμε διαρκώς».

Στο Ναύπλιο

Το πρωί της Δευτέρας, Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας ανακοίνωσε ότι στο Ναύπλιο κλειστά θα παραμείνουν για 14 ημέρες λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού δύο τμήματα στο 3ο Δημοτικό Σχολείο, ένα τμήμα στο 2ο Δημοτικό Σχολείο και ένα τμήμα στο 5ο Δημοτικό Σχολείο.

2ο και 5ο Δημοτικό σχολείο:

«Ενημερώνουμε γονείς, κηδεμόνες και κάθε ενδιαφερόμενο/η, ότι με απόφαση της Διευθύντριας Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας, ύστερα από  γνωμοδότηση του Προϊσταμένου της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας, αναστέλλεται η λειτουργία ενός τμήματος στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Ναυπλίου και μίας τάξης στο 5ο Δημοτικό Σχολείο Ναυπλίου για 14 ημέρες, λόγω κρουσμάτων  covid 19.

Οι οικογένειες των μαθητών, μαθητριών μας, έχουν ήδη ενημερωθεί σχετικά και προσεχώς θα λάβουν ειδοποίηση από τους Διευθυντές των σχολείων για τον τόπο και το χρόνο που θα διενεργηθεί η διαδικασία ιχνηλάτησης από κλιμάκια του ΕΟΔΥ. Η εξ αποστάσεως εκπαίδευση των τμημάτων θα υλοποιηθεί σύμφωνα με το πρόγραμμα, το οποίο θα τους κοινοποιηθεί. Ακολουθούμε τις οδηγίες πρόληψης και διαχείρισης κρουσμάτων και ενημερώνουμε άμεσα τη σχολική μας μονάδα σε περίπτωση που μέλος της οικογένειάς μας νοσεί από Covid 19».

3ο Δημοτικό σχολείο:

«Ενημερώνουμε γονείς, κηδεμόνες και κάθε ενδιαφερόμενο/η, ότι με  απόφαση της Διευθύντριας Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας, ύστερα από γνωμοδότηση του Προϊσταμένου της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας, αναστέλλεται η λειτουργία δύο τμημάτων στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Ναυπλίου, λόγω κρουσμάτων  covid 19.

Οι οικογένειες των μαθητών, μαθητριών μας, έχουν ήδη ενημερωθεί σχετικά και προσεχώς θα λάβουν ειδοποίηση από τη Διευθύντρια του σχολείου για τον τόπο και το χρόνο που θα διενεργηθεί η διαδικασία ιχνηλάτησης από κλιμάκια του ΕΟΔΥ. Η εξ αποστάσεως εκπαίδευση των τμημάτων θα υλοποιηθεί σύμφωνα με το πρόγραμμα, το οποίο θα τους κοινοποιηθεί. Ακολουθούμε τις οδηγίες πρόληψης και διαχείρισης κρουσμάτων και ενημερώνουμε άμεσα τη σχολική μας μονάδα σε περίπτωση που μέλος της οικογένειάς μας νοσεί από Covid 19».

Παραμένουν κλειστά

Από τις 2 Φεβρουαρίου έχει ανασταλεί η λειτουργία τμημάτων στο 2ο Νηπιαγωγείο και το 2ο Δημοτικό Σχολείο Ναυπλίου για 14 ημέρες, λόγω κρουσμάτων covid 19, προκαλώντας πανικό.

Την ίδια ημέρα, κρούσμα κορωνοϊού εντοπίστηκε και στον 1ο παιδικό σταθμό Ναυπλίου.

Επίσης, από τις 29 Ιανουαρίου, κλειστό είναι και το 3ο Νηπιαγωγείο Ναυπλίου, για 14 ημέρες, εξαιτίας κρούσματος κορωνοϊού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Home design