home design 800x400
home design 1170Χ320

Αργολίδα: Κινδύνεψαν μαθητές όταν άγνωστο αντικείμενο έσπασε τζάμι σε δρομολόγιο προς Μάνεση

Πέτρα σε λεωφορείο του ΚΤΕΛ που πήγαινε από Ναύπλιο για Πουλλακίδα

Αντιμέτωποι με ένα απρόοπτο που θα μπορούσε να προκαλέσει σοβαρό τραυματισμό, βρέθηκαν ο οδηγός και οι επιβαίνοντες μαθητές σε λεωφορείο του ΚΤΕΛ που κινούταν στο δρόμο της Πουλακίδας προς Μάνεση, στο Δήμο Ναυπλιέων.

Οι μικροί μαθητές επέστρεφαν στα σπίτια τους μετά το σχολείο, το μεσημέρι της Παρασκευής, όταν ξαφνικά ακούστηκε ένας δυνατός κρότος, σαν βόμβα, που είχε ως αποτέλεσμα να σπάσει το εξωτερικό του διπλού τζαμιού του λεωφορείου.

Το συμβάν εκτυλίχθηκε στο ύψος του καταυλισμού των Ρομά, ενώ στο παράθυρο που έσπασε καθόταν ένα από τα τρία παιδάκια που επέβαιναν εκείνη την ώρα στο όχημα που εκτελούσε μαθητικό δρομολόγιο.

Αφού ο οδηγός σταμάτησε για να αφήσει κάποια παιδάκια στον καταυλισμό, με το που ξεκίνησε το λεωφορείο για να συνεχίσει το δρομολόγιό του, συνέβη το μυστηριώδες περιστατικό.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία του οδηγού, το παιδί που καθόταν στο σημείο και το οποίο από την ταραχή του έβαλε τα κλάματα, έκανε λόγο για σφαίρα, ωστόσο αυτό δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα, καθώς θα μπορούσε να είναι κάποια πέτρα ή άλλο αιχμηρό αντικείμενο που εκτοξεύτηκε για άγνωστο λόγο στο κινούμενο όχημα.

Όπως ανέφερε το παιδάκι είδε δύο ανθρώπους μέσα σε μία ελιά. Το συμβάν καταγγέλθηκε από τον οδηγό του λεωφορείου και πλέον εισαγγελέας και αστυνομία καλούνται να διαλευκάνουν τι ακριβώς έχει συμβεί.

Το περιστατικό, για το οποίο έχει γίνει επίσημη καταγγελία στις αρχές, κρίνεται ως σοβαρό καθώς κινδύνεψαν μικροί μαθητές και χρήζει διερεύνησης.

Πέτρα σε λεωφορείο του ΚΤΕΛ που πήγαινε από Ναύπλιο για Πουλλακίδα

 

Πέτρα σε λεωφορείο του ΚΤΕΛ που πήγαινε από Ναύπλιο για Πουλλακίδα

 

Photos: Κατερίνα Κουρτέλη 

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis