Τρίτη, 2 Μαρτίου, 2021
Home design
Αρχική Ειδήσεις Κοινωνία Εξώδικο στον Χαρδαλιά από κυνηγούς της Πελοποννήσου

Εξώδικο στον Χαρδαλιά από κυνηγούς της Πελοποννήσου

Σχετικά

Ο 1ος Κυνηγετικός Σύλλογος Τρίπολης ενημερώνει τα μέλη του για την ομόφωνη απόφαση που έλαβε το Διοικητικό Συμβούλιο, για την επίδοση εξώδικου στον υφυπουργό πολιτικής προστασίας και διαχείρισης κρίσεων Νίκο Χαρδαλιά και λοιπούς αποδέκτες, για τη ρατσιστική -όπως τη χαρακτηρίζει- αντιμετώπιση από πλευράς κυβερνήσεως στην οικογένεια των κυνηγών.

Τη Δευτέρα θα γίνει η επίδοση από τη νομική υποστήριξη του συλλόγου και η δημοσιοποίησή του, μιας και μεσολαβεί Σαββατοκύριακο.

 

Τι ισχύει για κυνήγι και ψάρεμα

Στο τι θα συμβεί για το ψάρεμα και κυνήγι μίλησε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλίας, κατά την καθιερωμένη ενημέρωση για τον κορωνοϊό, όπου μεταξύ άλλων ανακοινώθηκε η παράταση του lockdown.

Ο κ. Χαρδαλιάς ανέφερε ότι έγινε εκτεταμένη συζήτηση για το ψάρεμα και το κυνήγι στην επιτροπή και αποφασίστηκε παράταση της απαγόρευσης.

Από την παράταση της απαγόρευσης εξαιρούνται οι περιφερειακές ενότητες Ροδόπης, Έβρου και Ξάνθης, όπου στο πλαίσιο της πρόληψης της μετάδοσης αφρικανικής πανώλης των χοίρων στη χώρα μας, θα επιτραπεί το κυνήγι αγριόχοιρου.

Το κυνήγι θα επιτρέπεται εντός τηε περιφερειακής ενότητας και μόνο και ως τέσσερα άτομα. Δύο σε κάθε αυτοκίνητο. Σε περίπτωση παραβίασης των σχετικών όρων θα επιβάλλεται εκτός των προβλεπόμενων κυρώσεων και ανάκληση της σχετικής άδειας κυνηγιού και απαγόρευση λήψης νέας άδειας για μία τριετία.

Το θέμα του κυνηγιού και του ψαρέματος θα συζητηθεί ξανά την επόμενη Παρασκευή οπότε και θ’ ανοίξει ξανά το ζήτημα για άνοιγμα των αθλητικών δραστηριοτήτων.

 

Περισσότερα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Home design