home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΡεπορτάζΑρχείο

Χαρδαλιάς: Τέλος το σκληρό lockdown στην Αργολίδα από Δευτέρα – Παράταση για τη Σπάρτη

Την άρση των πρόσθετων περιοριστικών μέτρων για την Αργολίδα από τη Δευτέρα 25 Ιανουαρίου στις 6 το πρωί ανακοίνωσε πριν από λίγο ο Νίκος Χαρδαλιάς κατά τη καθιερωμένη ενημέρωση της Παρασκευής.

Ο λόγος για την άρση του αυστηρού lockdown στην Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας, που την προηγούμενη Παρασκευή είχε παραταθεί για μία εβδομάδα, αποτελεί η καλά επιδημιολογική εικόνα που παρουσιάζει ο νομός τις τελευταίες ημέρες, με τα κρούσματα σήμερα να μηδενίζονται, καθώς δεν ανιχνεύτηκε κάποια νέα μόλυνση στα τεστ που έγιναν από τον ΕΟΔΥ το τελευταίο 24ωρο.

Επίσης το σκληρό lockdown αίρεται σε Ανθήλη, Παλαίκαστρο και Κάλυμνο από Δευτέρα 25 Ιανουαρίου.

Αντίθετα στο Δήμο Σπάρτης το σκληρό lockdown παρατείνεται για ακόμα μία εβδομάδα.

 

Ακόμα ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων είπε ότι παρατείνεται το Πανελλαδικό lockdown για ακόμα μια εβδομάδα, δεν ενώ επιτρέπεται και πάλι η μετακίνηση από νομό σε νομό.

Αυτό σημαίνει πως τα μηνύματα για τις μετακινήσεις θα συνεχιστούν όπως και η απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 21.00 μέχρι και τις 05.00 το πρωί.

Παράλληλα παρατείνεται η απαγόρευση για το κυνήγι και το ψάρεμα για τουλάχιστον μια εβδομάδα. Εξαίρεση όσον αφορά το κυνήγι θα αποτελέσουν οι περιφερειακές ενότητες Ροδόπης, Έβρου και Ξάνθης όπου θα επιτρέπεται το κυνήγι αγριόχοιρου εντός της κάθε περιφέρειας. Τα άτομα που επιτρέπονται στο κυνήγι είναι μέχρι 4.

Όσον αφορά τα καταστήματα ΟΠΑΠ ανοίγουν την 1η Φεβρουαρίου ενώ στα ταξί θα επιτρέπονται 2 άτομα.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button