Σάββατο, Απρίλιος 17, 2021
Home design
ΑρχικήΕιδήσειςΑυτοδιοίκησηΑναγνωσταράς: Αυτός είναι ο λόγος της διάσπασης - Επίθεση σε Λαμπρόπουλο

Αναγνωσταράς: Αυτός είναι ο λόγος της διάσπασης – Επίθεση σε Λαμπρόπουλο

Σχετικά

Περισσότερα

Με ανακοίνωσή του ο επικεφαλής της παράταξης «Ναύπλιο – Πρωτεύουσα ξανά», αξιωματικής αντιπολίτευσης στο Δήμο Ναυπλιέων, Παναγιώτης Αναγνωσταράς αναφέρεται στην ανεξαρτητοποίηση των έξι δημοτικών συμβούλων από το συνδυασμό του.

Παρουσιάζει από τη δική του πλευρά το παρασκήνιο των τελευταίων γεγονότων και αναφέρεται στη στάση του Βαγγέλη Λαμπρόπουλου, επισημαίνοντας μεταξύ άλλων πως ο πραγματικός λόγος της διάσπασης υπήρξε η επαγγελματική του συνεργασία με πρόσωπο που φέρεται ως ενδιαφερόμενος να διεκδικήσει και αυτός τον δημαρχιακό θώκο.

«Στην πολιτική ξεκινάς με συμμαχίες όχι με αντιπαλότητες» λέει χαρακτηριστικά ο Παναγιώτης Αναγνωσταράς.

Η ανακοίνωση Αναγνωσταρά:

«Θα μπορούσε ο κ. Λαμπρόπουλος να ξεκινήσει την προσπάθειά του με μία ανάλογη δήλωσή του και όχι προβάλλοντας άλλους λόγους.

Κανείς δεν εμπόδισε κανέναν να ασκήσει τα αντιπολιτευτικά του καθήκοντα. Όταν μάλιστα εγώ ήμουν αυτός που εξαρχής τον ενθάρρυνα να παίρνει πρωτοβουλίες μέσα στο Δ.Σ., τον πρότεινα για Αντιπρόεδρο του Δ.Σ. θέση που κατέχει μέχρι σήμερα και μάλιστα του έδωσα το ελεύθερο ακόμη και να με αντικαθιστά  εν τη απουσία μου!

Αυτός ήταν που αρνήθηκε παρουσία μου και παρουσία όλων των εκλεγμένων του συνδυασμού μας, να ηγηθεί για τις επόμενες δημοτικές εκλογές προτάσσοντας επαγγελματικό ασυμβίβαστο. Ο κ. Λαμπρόπουλος επίσης ήταν αυτός που αργότερα αναίρεσε την άρνησή του αυτή, κατηγορώντας με μάλιστα γιατί έλεγα σε συμπολίτες πως δεν θα είναι υποψήφιος Δήμαρχος!!!

Όλες αυτές οι παλινωδίες ήταν περιττές. Όπως περιττή και ζημιογόνα είναι η τελευταία κίνηση αυτού και των υπολοίπων πέντε.

Εγώ όμως μέχρι σήμερα έχω πορευθεί με σύμμαχο την ευθύτητα των λόγων και των ενεργειών μου και με σύμμαχο την αλήθεια.

Θεωρώ λοιπόν ότι  όλοι θα πρέπει να γνωρίζουν ότι ο πραγματικός λόγος της διάσπασης αυτής υπήρξε η επαγγελματική μου συνεργασία με πρόσωπο που φέρεται ως ενδιαφερόμενος να διεκδικήσει και αυτός τον δημαρχιακό θώκο. Κάποιοι λοιπόν αισθάνθηκαν ανασφάλειες. Λες και εγώ έχω τη δυνατότητα  να εκλέξω δήμαρχο της αρεσκείας μου το 2023».

ΠΛΟΥΣΙΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ:
Δήμος Ναυπλιέων – Οι παραιτήσεις και τα …παρατράγουδα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Home design

Πρόσφατα σχόλια