Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Banner Επιμελητήριο Αργολίδας

ΕΟΔΥ Banner

Εικόνα
Πλήρες νοσοκομείο ζητά από τους υποψήφιους ο Κωστούρος

Οι δύσκολες στιγμές, Άνδρας δείκνυσι

Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων ευχαριστεί εθελοντές και δημοτικούς υπαλλήλους

Μια ευχαριστήρια επιστολή σε εκείνους, όπου στο εαυτόν των «όρισαν και φυλάγουν Θερμοπύλες», ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος.

Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων διέκρινε από τις πρώτες μέρες της πανδημίας την αναγκαιότητα στήριξης εκείνων των ανθρώπων, που ενώ θα μπορούσαν να βρίσκονται σπίτι τους έμειναν εκεί ώστε να μπορεί να λειτουργεί απρόσκοπτα ο Δήμος και να εξυπηρετούνται οι δημότες,

Μεταξύ άλλων στην ανάρτησή του, αφού εκθειάζει και την προσφορά των εθελοντών στον Δήμο Ναυπλιέων αναφέρει:

«... το κείμενο αυτό γράφεται για τους υπαλλήλους του Δήμου και των νομικών προσώπων. Αυτούς οι οποίοι θα μπορούσαν με μία απλή δικαιολογία να λείπουν από τις θέσεις τους. Θα μπορούσαν να μην κουβαλάνε κάδους, να μη σκουπίζουν τους δρόμους , να μη σκαρφαλώνουν στα απορριμματοφόρα , να μην επισκευάζουν βλάβες , να μην ενημερώνουν τους πολίτες , να μην διεκπεραιώνουν οικονομικές , διοικητικές και άλλες πράξεις , να μη στελεχώνουν τις τόσο κρίσιμες αυτό το διάστημα κοινωνικές υπηρεσίες του δήμου αλλά να βρίσκονται σπίτι τους.

Ο νόμος και οι εγκύκλιοι οι οποίες έχουν εκδοθεί τους δίνουν την δυνατότητα αυτή.

Αυτοί όμως με μεγάλη υπευθυνότητα και την αίσθηση του καθήκοντος δουλεύουν και κάνουν το καλύτερο δυνατό.

Ποτέ δεν χάιδεψα τα αυτιά των υπαλλήλων, ποτέ δεν τους χτύπησα την πλάτη είμαι απ’ αυτούς που συνεχώς ζητάνε κάτι παραπάνω.

Όμως τώρα δεν μπορώ να μην καταθέσω τις ευχαριστίες μου και την ευγνωμοσύνη μου για το έργο που επιτελούν κάτω από τόσο αντίξοες συνθήκες. Συμπεριφορά που δίνει και σε εμάς δύναμη να προχωρήσουμε.
Σας ευχαριστούμε όλες και όλους».

 

 

 

Κοντός Banner

Αφίσα Μουσικού Σχολείου

 

Εικόνα

 

 

 

 

 

 

 

Σχόλια

Ευάγγελος Αλε… (χωρίς επαλήθευση) Παρ, 27/03/2020 - 13:06

...ώστε ο οργανισμός να έχει καλά πρότυπα!
Ο Δήμος Ναυπλιέων μπορεί να αισθάνεται ασφαλής και καλοδιαχειριζόμενος με τέτοιας ποιότητας συλλογική προσφορά σε όλα τα επίπεδα κοινωνικής οργάνωσης.
Αυτό που ξεχωρίζει στον σημερινό δήμαρχο, είναι το συγκρατημένο υπηρεσιακό του ύφος, υπηρέτη της τοπικής κοινωνίας και συνδετικού κρίκου με τη μεγάλη κοινωνία εκεί έξω, που προχωρά αλματωδώς και χάνεται εύκολα, αν δεν υπάρχουν πολιτισμικοί δεσμοί.
Σε δύσκολους καιρούς που οι πτωχοί των πνεύματι εγκαταλείπονται σε αλλαλαγμούς, κραυγές, απελπισίες, ξενοφοβίες, το Ναύπλιο εργάζεται σοβαρά και ήρεμα για να διατηρήσει το κοσμοπολίτικο προφίλ του, ανοιχτό και δημοκρατικό, καμάρι της Αργολίδας.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.