Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
ΚΤΕΛ Αργολίδας

Κανένα λεωφορείο του ΚΤΕΛ την 25η Μαρτίου

Χωρίς δρομολόγια η Αργολίδα, καθώς δεν υφίσταται λογος.

Όπως έχει ενημερώσει το ΚΤΕΛ Αργολίδας την 25η Μαρτίου δεν θα υπάρχουν δρομολόγια λεωφορείων στο νομό. Αυτή είναι μια απόφαση που πάρθηκε αφενός λόγω του ότι η μέρα είναι αργία, αφετέρου λόγω του ότι δεν θα διεξαχθούν παρελάσεις, δοξολογίες και καταθέσεις στεφάνων, στα πλαίσια των εορτασμών της Εθνικής Επετείου, λόγω κορωνοϊού.

Αν σε αυτά συνυπολογιστεί και η απαγόρευση της άσκοπης κυκλοφορίας δεν υπάρχει ουσιαστικά λόγος να συντελεστεί μεταφορικό έργο τη σημερινή μέρα.

Άλλωστε τα μειωμένα δρομολόγια που πλέον εκτελούνται με ελάχιστο κόσμο, εξυπηρετούν μόνο ανθρώπους που έχουν ανάγκη να μετακινηθούν για να πάνε στη δουλειά τους ή σε κάποιο νοσοκομείο, κατάστημα ή φαρμακείο.

Η κατακόρυφη πτώση της επιβατικής κίνησης είχε αρχίσει να διαφαίνεται από τις πρώτες μέρες που ήρθε ο φονικός ιός στη χώρα μας, καθώς ο περισσότερος κόσμος από φόβο είχε μειώσει στο ελάχιστο τις μετακινήσεις του. 

Να σημειωθεί πως το ΚΤΕΛ Αργολίδας τηρεί όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας και απολυμαίνει τακτικά τα λεωφορεία του αλλά και τους χώρους εργασίας και αναμονής επιβατών.

Riviera Banner

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.