Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Banner Επιμελητήριο Αργολίδας

ΕΟΔΥ Banner

Εικόνα
Κορωνοϊός Αργολίδα

Διπλάσιες οι εισαγωγές σε ΜΕΘ το τελευταίο 24ωρο

Τι λένε τα νεώτερα στοιχεία του υπουργείου Υγείας

Με βάση νεώτερα στοιχεία από το υπουργείο Υγείας  για την εξάπλωση του κορωνοϊού στη χώρα μας ο αριθμός των ασθενών με κορωνοϊό που βρίσκονται στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας σχεδόν διπλασιάστηκε σε ένα εικοσιτετράωρο.

Όλο το προηγούμενο διάστημα οι ειδικοί του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας ανέφεραν πως οι επόμενες εβδομάδες είναι κρίσιμες για την εξάπλωση του ιού, οπότε και θα φανεί αν τα περιοριστικά μέτρα που έχουν ληφθεί- που ξεκίνησαν με το κλείσιμο των σχολείων και έφτασαν στην απαγόρευση της μετακίνησης- θα έχουν τα επιθυμητά αποτελέσματα, δηλαδή τη μείωση της διασποράς στην κοινότητα.

Οι επόμενες εβδομάδες, σύμφωνα με τους λοιμωξιωλόγους, θα είναι καθοριστικές και για τις αντοχές των δημόσιων νοσοκομείων, καθώς αναμένεται να αυξηθούν οι εισαγωγές. Όπως σημειώνει το υπουργείο Υγείας, 2.156 κλίνες έχουν δεσμευτεί αποκλειστικά για να αντιμετωπίσουν τα ήπια και μέτρια περιστατικά του κορονοϊού και 180 κλίνες εντατικής θεραπείας είναι διαθέσιμες αποκλειστικά για τέτοιες περιπτώσεις.

 

 

Κοντός Banner

Αφίσα Μουσικού Σχολείου

 

Εικόνα

 

 

 

 

 

 

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.