Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Banner Επιμελητήριο Αργολίδας

ΕΟΔΥ Banner

Εικόνα
Απολυμάνσεις

Ναύπλιο: Απολυμάνσεις σε λιμεναρχείο και φυλακές

Πρωτοβουλία της Π.Ε. Αργολίδας για την αναχαίτιση της διασποράς του κορωνοϊού - Τι δηλώνει ο Μαλτέζος.

Πρωτοβουλία που στόχο έχει την αναχαίτιση της διασποράς του κορωνοϊού ανέλαβε σήμερα η Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας και συνεργεία απολύμανσης πραγματοποίησαν ψεκασμούς στο κτίριο του Λιμεναρχείου Ναυπλίου και στις Δικαστικές Φυλακές Ναυπλίου.

«Σε συνέχεια της απολύμανσης που έγινε τις προηγούμενες μέρες στα κτίρια των υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας, ανταποκρινόμαστε άμεσα και σε άλλους φορείς, προσπαθώντας να συμβάλλουμε ουσιαστικά στην διασφάλιση της Δημόσιας Υγείας, ενώ προγραμματίζονται για τις προσεχείς ημέρες απολυμάνσεις στο κτίριο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και σε λοιπά κτίρια δημοσίων υπηρεσιών», σημειώνει ο αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Γιάννης Μαλτέζος.

Εικόνα

Και προσθέτει: «Η απολύμανση κρίνεται απαραίτητη ιδιαίτερα σε χώρους που εργάζονται αρκετά άτομα και προσέρχονται πολίτες για την εξυπηρέτησή τους. Ως Περιφέρεια συμμετέχουμε στον εθνικό σχεδιασμό και συντονίζουμε τις ενέργειές μας σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ και του Υπουργείου Υγείας».

«Βρισκόμαστε μπροστά σε μια μεγάλη δοκιμασία. Με υπομονή, προγραμματισμό και υπευθυνότητα θα συνεχίσουμε το δύσκολο αγώνα», καταλήγει.

Εικόνα
Εικόνα

 

 

Κοντός Banner

Μουσικό Σχολείο Αργολίδας

 

Εικόνα

 

 

 

 

 

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.