Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Banner Επιμελητήριο Αργολίδας

ΕΟΔΥ Banner

Εικόνα
Σωτήρης Τσιόδρας

Γιατί ο Δήμος Άργους - Μυκηνών πρέπει να τιμήσει τον Τσιόδρα

Ο αντι-σταρ γιατρός, η πρόταση Χειβιδόπουλου και η καταγωγή από το Νεοχώρι.

Ο λοιμωξιολόγος Σωτήρης Τσιόδρας θα πρέπει να είναι ο πρώτος άνθρωπος που πρέπει να τιμηθεί από τον Δήμο Άργους-Μυκηνών και την Π.Ε. Αργολίδας, όταν επιστρέψουμε στην κανονικότητα. 

Αυτό αναφέρει σε δήλωσή του ο Τάσσος Χειβιδόπουλος εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους πρέπει να γίνει αυτό. Μεταξύ αυτών είναι η καταγωγή του παππού του από ορεινό Νεοχώρι του πρώην Δήμου Λυρκείας.

Όπως σημειώνει ο επικεφαλής της παράταξης «Δυνατή Πόλη Ξανά»:

«Σίγουρα είναι ο άνθρωπος που έχει σημαδέψει με την παρουσία του τις ημέρες του κορωνοιού. Εξαίρετος επιστήμονας , ήρεμος , σοβαρός , γαλήνιος ανθρωπος μας δίνει την πιο αξιόπιστη πληροφόρηση καθημερινά. Σίγουρα ο αντι-σταρ γιατρός που χρειαζόμαστε όλοι μας στις δύσκολες ημέρες που διανύουμε.

Αυτός θα πρέπει να είναι κι ο πρώτος άνθρωπος που θα τιμήσει ο Δήμος Άργους Μυκηνών και η Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας, όταν θα επιστρέψουμε στην κανονικότητα.

Ο Σωτήρης Τσιόδρας, αυτός ο υπέροχος άνθρωπος που ανεβάζει με την ηρεμία του και την επιστημονική του προσέγγιση καθημερινά την ψυχολογία μας, έλκει καταγωγή από το Ορεινό Νεοχώρι της Αργολίδας από όπου καταγόταν ο παππούς του.

Τιμή μας».

 

 

Κοντός Banner

Μουσικό Σχολείο Αργολίδας

 

Εικόνα

 

 

 

 

 

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.