Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Banner Επιμελητήριο Αργολίδας

ΕΟΔΥ Banner

Εικόνα
Σωτήρης Τσιόδρας

Τσιόδρας: Αναμένουμε αύξηση των κρουσμάτων τις επόμενες ημέρες

35 νέα κρούσματα - 530 στο σύνολο - 13 οι θάνατοι.

Τα 530 έφθασαν τα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού στην Ελλάδα, καθώς προστέθηκαν άλλα 35. 95 από αυτά ορίζονται ως «απροσδιόριστα» κρούσματα, που αφορούν σε πιθανή εγχώρια μετάδοση. 

100 άτομα νοσηλεύονται και 18 παραμένουν διασωληνωμένοι σε νοσοκομεία της χώρας. Το 79% όσων νοσηλεύονται έχουν σοβαρά νοσήματα. Οι περισσότεροι είναι άντρες, το 47% είναι μεγάλης ηλικίας άνω των 65 ετών. Από τους 13 που κατέληξαν οι 12 είχαν σοβαρά νοσήματα, εκτός από τον 13ο που είναι άνω των 80 ετών. Από τους 13 μόνο μία είναι γυναίκα. Μεταξύ 18-64 ετών είναι το 75% των κρουσμάτων.

Ο κ. Τσιόδρας δήλωσε ότι αναμένουμε αύξηση των κρουσμάτων τις επόμενες ημέρες. «Ο εχθρός δεν σέβεται ηλικίες και κανείς δεν είναι ασφαλής», ανέφερε.

Τα περισσότερα κρούσματα εξακολουθούν να σημειώνονται στην Αθήνα.

Σε ότι αφορά τους νεκρούς πρόκειται, κατά πληροφορίες, για έναν 84χρονο άνδρα που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Σωτηρία» της Αθήνας, έναν 69χρονο στο νοσοκομείο «Αττικόν» και μία 94χρονη γυναίκα στην κλινική «Παμμακάριστος» της Αθήνας. Όλοι τους είχαν υποκείμενα νοσήματα.

 

 

Κοντός Banner

Μουσικό Σχολείο Αργολίδας

 

Εικόνα

 

 

 

 

 

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.