Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Banner Επιμελητήριο Αργολίδας

ΕΟΔΥ Banner

Εικόνα
Παναγιώτης Νίκας

Τα συγκινητικά λόγια Νίκα στο προσωπικό της Περιφέρειας - «Καθήκον μας να αγωνιστούμε»

Η ενημέρωση των πολιτών, η απολύμανση στους κοινόχρηστους χώρους, οι αρμόδιοι δημόσιας υγείας και το έγγραφο προς τα στελέχη και τους υπαλλήλους.

Μόνο από το υπουργείο Υγείας και τον ΕΟΔΥ (Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας) και μόνο από γιατρούς θα γίνεται η ενημέρωση των πολιτών για τον νέο κορωνοϊό (COVID-19).

Αυτό επισημαίνει ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, με τον οποίο είχε χθες Πέμπτη τηλεφωνική επικοινωνία ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας σχετικά με θέματα που συνδέονται με την αντιμετώπιση της επιδημίας του κορωνοϊού, στη χώρα μας και την Περιφέρεια Πελοποννήσου ειδικότερα.

Παράλληλα, ο Π. Νίκας γνωστοποίησε ότι στη διάρκεια του τρέχοντος Σαββατοκύριακού θα γίνει απολύμανση σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους, σε όλη την Περιφέρεια. Οπως σημείωσε ο περιφερειάρχης, οι σχετικοί ψεκασμοί θα γίνονται κατόπιν σχετικής άδειας από την Διεύθυνση Υγείας και με εγκεκριμένο από την εν λόγω υπηρεσία υλικό.

Αρμόδιοι Δημόσιας Υγείας στην Περιφέρεια

Γνωστοποιείται επίσης ότι σε περίπτωση απουσίας, για οποιονδήποτε λόγο, του γενικού διευθυντή Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Πελοποννήσου Βασίλη Διαμαντόπουλου, αντικαταστάτριά του έχει οριστεί η διευθύντρια Υγείας Μεσσηνίας Κατερίνα Σπέντζουρα, την οποία -σε περίπτωση απουσίας της επίσης- αντικαθιστά η αναπληρώτρια προϊσταμένη της Διεύθυνσης Υγείας Μεσσηνίας Βαϊα Βαϊοπούλου.

«Καθήκον μας να αγωνιστούμε»

Σ’ αυτές τις δύσκολες εβδομάδες για την πατρίδα, αλλά και για την ανθρωπότητα, εβδομάδες «πολέμου» με έναν αόρατο εχθρό, έχουμε καθήκον να αγωνιστούμε, για να προσφέρουμε, όχι μόνο τις καλύτερες υπηρεσίες στους πολίτες και τον τόπο μας, αλλά συγχρόνως ελπίδα, θάρρος και αισιοδοξία”.

Αυτό σημειώνει, μεταξύ άλλων, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας σε έγγραφό του που απευθύνει προς το προσωπικό όλων των υπηρεσιών της Περιφέρειας, τόσο στην έδρα, όσο και στις Περιφερειακές Ενότητες, προς τους οποίους εκφράζει “εκτίμηση και ευχαριστίες για το έργο” που προσφέρουν.

Αναλυτικά, στο έγγραφό του, ο Π. Νίκας επισημαίνει:

“Αγαπητά στελέχη και υπάλληλοι της Περιφέρειάς μας,

Σ’ αυτές τις δύσκολες εβδομάδες για την πατρίδα, αλλά και για την ανθρωπότητα, εβδομάδες «πολέμου» με έναν αόρατο εχθρό, έχουμε καθήκον να αγωνιστούμε, για να προσφέρουμε, όχι μόνο τις καλύτερες υπηρεσίες στους πολίτες και τον τόπο μας, αλλά συγχρόνως ελπίδα, θάρρος και αισιοδοξία.

Σκεπτόμαστε και ευγνωμονούμε τους γιατρούς μας, τους νοσηλευτές μας και το λοιπό προσωπικό των νοσοκομείων μας, για την αυτοθυσία, την ανθρωπιά και την ανυπέρβλητη προσφορά τους.

Σκεπτόμαστε και ευγνωμονούμε, σ’ αυτές τις κρίσιμες εβδομάδες, τους ένστολους που μάχονται «σώμα με σώμα» για την περιφρούρηση των συνόρων μας στον Εβρο και στο Αιγαίο.

Ας ακολουθήσομε το παράδειγμά όλων αυτών, το παράδειγμα του θάρρους και της προσφοράς.

Κρατήστε τις υπηρεσίες μας ανοιχτές.

Στηρίξτε τους πολίτες, με την εξυπηρέτηση, το ενδιαφέρον, την φιλική σας συμπεριφορά

Τηρήστε με ευλάβεια τους νόμους και τις εγκυκλίους.

Αυτοπροστατευτείτε, ακολουθώντας με σχολαστική ευλάβεια τις οδηγίες του ΕΟΔΥ και του υπουργείου Υγείας.

Σας χρειαζόμαστε όλους υγιείς και μάχιμους.

Καλή δύναμη και κουράγιο. Θα περάσει κι αυτό.

Με εκτίμηση και ευχαριστίες για το έργο σας.

Ο περιφερειάρχης

Παναγιώτης Νίκας

 

 

Κοντός Banner

Μουσικό Σχολείο Αργολίδας

 

Εικόνα

 

 

 

 

 

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.