Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Banner Επιμελητήριο Αργολίδας

ΕΟΔΥ Banner

Εικόνα
Τρεις δεκαετίες αδράνειας στο Γηροκομείο Ναυπλίου

Φρένο στα επισκεπτήρια στο γηροκομείο Ναυπλίου

Αυστηρά μέτρα προστασίας των ηλικιωμένων.

Την αναστολή των επισκεπτηρίων στο γηροκομείο Ναυπλίου ανακοίνωσε ο πρόεδρος του ιδρύματος Χρήστος Ζέρβας, στα πλαίσια της προστασίας των τροφίμων από τον κορωνοϊό.

Μόνο όταν κρίνεται απολύτως απαραίτητο θα εισέρχονται άτομα στο κτήριο σε αυτό και μόνο με τα κατάλληλα προστατευτικά μέσα.

Όπως σημειώνει σε ανακοίνωσή του:

«Αναγνωρίζοντας τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας ως επίσημο κρατικό φορέα, το υπουργείο υγείας και τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας είναι καθήκον όλων μας να κινηθούμε βάση συγκεκριμένων οδηγιών και με γνώμονα τη λογική, ώστε να μειωθεί στο ελάχιστο η εξάπλωση του ιού που μας έχει ανησυχήσει όλους.

Το Δ.Σ και το προσωπικό του Οίκου ευγηρίας Μαρία Κ.Ράδου προκειμένου να προστατεύσουν τους τρόφιμους, οι οποίοι είναι ηλικιωμένα άτομα με προβλήματα υγείας, "Απαγορεύει" την είσοδο σε επισκέπτες, σε συγγενείς τροφίμων και στους μη έχοντες κάποιο σοβαρό λόγο. 

Μόνο όταν κρίνεται απολύτως απαραίτητο θα εισέρχονται άτομα σε αυτό και με τα κατάλληλα προστατευτικά μέσα (μάσκες, υγρό απολύμανσης)

Δεν μπορούμε πλέον να υποτιμήσουμε την κατάσταση αλλά σίγουρα πρέπει όλοι μας να λειτουργήσουμε με ψυχραιμία, υπευθυνότητα ατομική και κοινωνική , δύναμη και υπομονή ώστε να ξεπεράσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την έκτακτη αυτή κατάσταση ελπίζοντας και ευχόμενοι να τελειώσει γρήγορα και να επανέλθουμε στην κανονικότητα».

 

 

Κοντός Banner

Μουσικό Σχολείο Αργολίδας

 

Εικόνα

 

 

 

 

 

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.