Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Banner Επιμελητήριο Αργολίδας

ΕΟΔΥ Banner

Εικόνα
Ολοκαύτωμα Διαγωνισμός

Σημαντική διάκριση του 2ου Γενικού Λυκείου Τρίπολης

Στο διαγωνισμό της Γενικής Γραμματείας Θρησκευμάτων του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων και του Εβραϊκού Μουσείου Ελλάδος διακρίθηκαν οι μαθητές του 2ου Γενικού Λυκείου Τρίπολης με τη δημιουργία βίντεο με θέμα: «Το Ολοκαύτωμα και οι Έλληνες Εβραίοι».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του σχολείου στο διαγωνισμό συμμετείχαν δύο ομάδες μαθητριών της Β΄ τάξης. Το πρώτο βίντεο, το οποίο έλαβε την τιμητική διάκριση έχει τίτλο «Μην με ξεχάσετε» και δημιουργήθηκε από τις μαθήτριες Χριστίνα Γεωργαρά, Δέσποινα Μυλωνά και Δέσποινα Τραχανά. 

Το δεύτερο βίντεο με τίτλο «Οι γυναίκες του Μπλοκ 10» είναι δημιουργία των μαθητριών Ασημίνας Νικολακοπούλου, Νικολέττας Πορφύρη και Γαρυφαλλιάς Σπέντζου. 
Την ευθύνη της επίβλεψης για τη συγκέντρωση του υλικού, την έρευνα και τη δημιουργία του βίντεο είχε η καθηγήτρια Ευθυμία Δημοπούλου. 

Οι μαθήτριες που διακρίθηκαν θα πραγματοποιήσουν εκπαιδευτική επίσκεψη στο «Κρατικό Μουσείο – Μνημείο του Άουσβιτς – Μπιρκενάου» στην Πολωνία.

 

 

Κοντός Banner

Μουσικό Σχολείο Αργολίδας

 

Εικόνα

 

 

 

 

 

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.