Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Το σώμα ως έργο τέχνης

Το σώμα ως έργο τέχνης στις φυλακές Ναυπλίου

Θεατροπαιδαγωγικό πρόγραμμα από δύο μεταπτυχιακές φοιτήτριες.

Στο πλαίσιο του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών «Δραματική Τέχνη και Παραστατικές Τέχνες στην Εκπαίδευση και τη Δια Βίου Μάθηση» του Τμήματος Θεατρικών Σπουδών της Σχολής Καλών Τεχνών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, την Παρασκευή 6 Μαρτίου, στο Κατάστημα Κράτησης Ναυπλίου θα διεξαχθεί Θεατροπαιδαγωγικό Πρόγραμμα με τη συμμετοχή ομάδας εγκλείστων.

Τίτλος του προγράμματος: «Το σώμα ως έργο τέχνης».

Πρόγραμμα φυλακές Ναυπλίου

Το αντικείμενο που ενδιαφέρει είναι το ίδιο μας τα σώμα. Στα πλαίσια προγράμματος Δραματικής Τέχνηςσκοπός είναι να παρατηρήσουμε το ίδιο μας το σώμα, να αισθανθούμε και να βιώσουμε το άγγιγμα, μέσα από διάφορες δραματικές τεχνικές. Δίνοντας για λίγο έμφαση στην αίσθηση της κάθε κίνησης,όπως και στην αλληλεπίδραση της επαφής, βλέπουμε την έντονη διαφορά από ένα γλυπτό ή ζωγραφικό έργο. Εκεί λοιπόν έρχεται το σώμα ως έργο τέχνης, κυρίως ως γλυπτό. Γινόμαστε γλύπτες,δημιουργούμε τα δικά μας γλυπτά και μπαίνουμε για λίγο στο κόσμο του Αλμπέρτο Τζακομέττι και ταξιδεύουμε μαζί του στον κόσμο των τεχνών.

Εμψυχώτριες: Χαρίκλεια Ορφανού, Μυρτώ Παπαγιάννη
Με την εποπτεία της Ομότιμης Καθηγήτριας Άλκηστις Κοντογιάννη

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.