Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Banner Επιμελητήριο Αργολίδας

ΕΟΔΥ Banner

Εικόνα
Δραγασάκης Κόρινθος

“Τη δεύτερη φορά δεν θα υπάρχει δικαιολογία”

Τι είπε ο Γιάννης Δραγασάκης στην ομιλία του στην Κόρινθο

Για μας δεν αποτελεί αυτοσκοπό να γίνουμε κυβέρνηση» τόνισε από την Κόρινθο, χθες, ο πρώην υπουργός Οικονομίας & Ανάπτυξης Γιάννης Δραγασάκης. «Αποτελεί στόχο» συνέχισε «υπό την προϋπόθεση ότι θα δημιουργήσουμε όλες εκείνες τις προϋποθέσεις οι οποίες θα επιτρέψουν να γίνουμε κυβέρνηση αλλά και να κάνουμε όλους εκείνους τους μετασχηματισμούς που χρειάζεται η κοινωνία μας στην κατεύθυνση της κοινωνικής δικαιοσύνης». 

Ο πρώην Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, πρώην Υπουργός Οικονομίας & Ανάπτυξης και νυν βουλευτής Δυτικού Τομέα Αθηνών κ. Γιάννης Δραγασάκης βρέθηκε χθες το απόγευμα Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου στο Επιμελητήριο Κορινθίας προσκεκλημένος της Νομαρχιακής Επιτροπής.

Εικόνα
Δραγασάκης Επιμελητήριο

Πριν την ομιλία του συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Κορινθίας κ. Παναγιώτη Πιτσάκη, παρουσία των πρώην Γενικών Γραμματέων, του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης Χαράλαμπο Κασίμη & των Δημοσίων Επενδύσεων & ΕΣΠΑ, Παναγιώτη Κορκολή.

Στη συνέχεια στη αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου πραγματοποιήθηκε σύσκεψη με τον Δήμαρχο Κορινθίων Βασίλη Νανόπουλο, τους Προέδρους των Εργατικών Κέντρων Κορίνθου & Κιάτου και τοπικούς φορείς.

Εικόνα
Δραγασάκης Κόρινθος 2

Ακολούθησε η ομιλία του με τίτλο «Το όραμα και οι προκλήσεις για μια δίκαιη και βιώσιμη ανάπτυξη» στην οποία αναφέρθηκε διεξοδικά στην επόμενη, αναφερόμενος στις ψεύτικες προσδοκίες τις οποίες καλλιέργησε η κυβέρνηση της ΝΔ, οι οποίες «σβήνουν η μία μετά την άλλη σαν πυροτεχνήματα», όπως χαρακτηριστικά είπε. 
«Πού είναι αύξηση 4%;» αναρωτήθηκε. «Μακάρι να πιάσουμε το 2%», είπε και συνέχισε: «Πού είναι η έκρηξη των επενδύσεων; Γελάει ακόμα ο κόσμος περιμένοντας να φτάσουν οι μπουλντόζες στο Ελληνικό. Πού είναι οι φοροελαφρύνσεις για όλους; Όπου έγιναν ο μεγάλος όγκος τους δεν ακούμπησε την πλειοψηφία της κοινωνίας. Και τι έγινε με την αποσυμφόρηση των νησιών και την αντιμετώπιση του προσφυγικού; Βλέπουμε καθημερινά ότι από παγκόσμιο υπόδειγμα κινδυνεύει να γίνει η ντροπή του πολιτισμένου κόσμου. Ακόμη και για εκείνους που ψήφισαν Νέα Δημοκρατία οι αρχικές προσδοκίες δίνουν τη θέση τους σε σκεπτικισμό και ανησυχία», υπογράμμισε συνοψίζοντας. 

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην ανασυγκρότηση της προοδευτικής παράταξης και του ΣΥΡΙΖΑ, διότι όπως εξήγησε δεν μπορούμε να βασιστούμε στη φθορά της ΝΔ. «Δημιουργούμε μια παράταξη», τόνισε, «όπου έχουν θέση όλοι».

«Το 32% είναι μια βάση», είπε «και μπορούμε να στηριχθούμε. Οι απαιτήσεις του κόσμου θα είναι υψηλότερες όμως αυτή τη φορά. Όπως είπε και ο πρόεδρος μας, Αλέξης Τσίπρας, τη δεύτερη φορά δεν θα υπάρχει δικαιολογία. Ο στόχος μας λοιπόν είναι εφικτός και απαιτητικός», κατέληξε.
 

 

 

Κοντός Banner

Αφίσα Μουσικού Σχολείου

 

Εικόνα

 

 

 

 

 

 

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.