Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Banner Επιμελητήριο Αργολίδας

ΕΟΔΥ Banner

Εικόνα
Νανόπουλος-Χατζηδάκης

Τι έταξε στο Νανόπουλο ο Χατζηδάκης

Ο δήμαρχος Κορινθίων συναντήθηκε με τον Υπουργό Περιβάλλοντος και ενέργειας στο Κιάτο

Τη δέσμευση του για σημαντικά έργα στο δήμο Κορινθίων έδωσε ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κωστής Χατζηδάκης στο Δήμαρχο Κορινθίων Βασίλη Νανόπουλο κατά την συνάντηση τους το βράδυ της Δευτέρας σε εκδήλωση στο Κιάτο. 

Ήταν μια ακόμα επαφή μεταξύ του Δημάρχου και του Υπουργού δεδομένου ότι έχουν ήδη προηγηθεί αρκετές συναντήσεις στο τραπέζι των οποίων έχουν μπει σημαντικά έργα υποδομής .

«Ως Δήμος έχουμε έτοιμες τις μελέτες για 4 σημαντικά έργα υποδομής» θα σημειώσει ο Δήμαρχος Βασίλης Νανόπουλος δίνοντας τις λεπτομέρειες των έργων: «Πρόκειται για την αποχέτευση στον Σαρωνικό , την αποχέτευση στην παραλιακή ζώνη Άσσου – Λεχαίου – Περιγιαλίου ,την αναβάθμιση του Βιολογικού καθαρισμού της Κορίνθου και την αξιοποίηση των νερών του, έργο το οποίο έχει ήδη ξεκινήσει  καθώς επίσης και την  ύδρευση με νέο αγωγό από τη Στυμφαλία. Πολύ σημαντική είναι και η δέσμευση του Υπουργού  για τον αγωγό φυσικού αερίου. Είναι μια ευκαιρία αυτή που πρέπει να αξιοποιήσουμε ώστε να βελτιώσουμε τις υποδομές μας». 
 

 

 

Κοντός Banner

Μουσικό Σχολείο Αργολίδας

 

Εικόνα

 

 

 

 

 

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.