Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
Μαλλιά κουβάρια στο νοσοκομείο του Άργους

Μαλλιά κουβάρια στο νοσοκομείο του Άργους!

Άναυδοι ασθενείς και προσωπικό - Εισβολή και μάχη μεταξύ Ρομά στους χώρους της νοσηλευτικής μονάδας. Ισχυρή παρουσία της αστυνομίας.
Profile picture for user admin
από anagnostis team
ΔημοσιεύτηκεΔευ. 27 Ιαν. 2020
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Βίαιο επεισόδιο σημειώθηκε απόψε στο νοσοκομείο του Άργους όταν μια ομάδα Ρομά εισέβαλε μέσα στη νοσηλευτική μονάδα και πιάστηκε στα χέρια με άλλη ομάδα Ρομά που βρισκόταν εκεί, προκαλώντας αναστάτωση σε ασθενείς και νοσηλευτικό - ιατρικό προσωπικό.

Η διαμάχη που ξεκίνησε τις απογευματινές ώρες της Δευτέρας δεν έληξε αναίμακτα καθώς πληροφορίες φέρουν να υπάρχει τουλάχιστον ένας τραυματισμός Ρομά από την συμπλοκή.

Οι λόγοι της άγριας συμπλοκής παραμένουν προς το παρόν άγνωστοι και εικάζεται ότι μάλλον πρόκειται για προσωπικές διαφορές μεταξύ τους, με αφορμή κάποιο περιστατικό που είχε προηγηθεί.

Ειδοποιήθηκε η αστυνομία η οποία κατέφθασε στο σημείο το ταχύτερο δυνατό, όμως κάποιοι από τους εμπλεκόμενους είχαν προλάβει ήδη να διαφύγουν.

Αυτή τη στιγμή μεγάλος αριθμός Ρομά βρίσκεται μπροστά στην είσοδο των Εκτάκτων Περιστατικών του Νοσοκομείου. Παράλληλα στο σημείο βρίσκεται ισχυρή αστυνομική δύναμη για να αποτρέψει τυχόν αναζωπύρωση της έντασης και να διασφαλίσει την ομαλή λειτουργία της νοσηλευτικής μονάδας.

 

Εικόνα
Be a blogger

 

Εικόνα
Μικρές Αγγελίες

Εικόνα

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.