Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
Συνάντηση του Αντιδημάρχου Ναυπλιέων Α. Λυκομήτρου με συλλόγους υγειονομικού και τουριστικού ενδιαφέροντος

Δεσμεύονται να τηρήσουν τους κανόνες για κοινόχρηστους χώρους στο Ναύπλιο

Τι ειπώθηκε στην συνάντηση του Αντιδημάρχου Ναυπλιέων Α. Λυκομήτρου με συλλόγους υγειονομικού και τουριστικού ενδιαφέροντος.
Profile picture for user admin
από anagnostis team
ΔημοσιεύτηκεΠέμ. 23 Ιαν. 2020
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Ύστερα από πρόσκληση του Αντιδημάρχου Αλέξανδρου Λυκομήτρου, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 22 Ιανουαρίου εποικοδομητική συνάντηση με τους εκπροσώπους των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος, των τουριστικών καταστημάτων, των ξενοδοχείων και του εμπορικού συλλόγου της Δημοτικής Ενότητας Δήμου Ναυπλιέων. 

Έγινε ενημέρωση και ανταλλαγή απόψεων για θέματα που αφορούν την τήρηση των όρων χρήσης κοινόχρηστου χώρου, με στόχο την εύρυθμη λειτουργία των επιχειρήσεων και την καλαίσθητη προβολή της πόλης, καθώς και την εξυπηρέτηση των πολιτών. 

Συνάντηση του Αντιδημάρχου Ναυπλιέων Α. Λυκομήτρου με συλλόγους υγειονομικού και τουριστικού ενδιαφέροντος

Οι προσκληθέντες ανταποκρίθηκαν θετικά και η συνάντηση διεξήχθη σε κλίμα συνεργασίας, αμοιβαίας εμπιστοσύνης και χάραξης κοινής στρατηγικής για την αντιμετώπιση των προβλημάτων τους.

Ο Αντιδήμαρχος Ναυπλιέων υποσχέθηκε στους επαγγελματίες συμπολίτες μας ότι ο Δήμος θα συνεχίσει να είναι αρωγός σε κάθε προσπάθειά τους για την αποτελεσματικότερη επίλυση των προβλημάτων της πόλης, και οι επαγγελματίες από την πλευρά τους δεσμεύτηκαν ότι θα μεριμνήσουν για την εφαρμογή των υπαρχόντων κανονισμών.

 

Εικόνα
Be a blogger

 

Εικόνα
Μικρές Αγγελίες

Εικόνα

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.