Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
Μόνιμο αγγυροβόλιο Καταμαράν στο Ναύπλιο

Μόνιμο αγκυροβόλιο Καταμαράν στο Ναύπλιο

Άμεσα υλοποιήσιμο σχέδιο του Λιμενικού Ταμείου
Profile picture for user admin
από anagnostis team
ΔημοσιεύτηκεΣάβ. 18 Ιαν. 2020
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Σε μόνιμο αγκυροβόλιο σκαφών τύπου Catamaran σχεδιάζει να μετατρέψει τμήμα του λιμανιού του Ναυπλίου ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Τάσος Ζαφείρης.

Πρόκειται για το τμήμα της «παραλίας», στο ύψος περίπου του περιπτέρου, κάτω από το ξενοδοχείο Αμφιτρύων. Προϋποθέτει να φύγουν από το σημείο εκείνο οι βάρκες, για τις οποίες θα οριστεί νέο σημείο πρόσδεσης.

Ο κος Ζαφείρης βρίσκεται ήδη σε συνεννόηση με εταιρεία που εκμισθώνει τα σκάφη, η οποία ενδιαφέρεται να χρησιμοποιήσει το Ναύπλιο, ως αφετηρία των θαλάσσιων εκδρομών που κάνουν οι πελάτες της. Μάλιστα προτίθενται να επωμισθούν το κόστος για την τοποθέτηση Pillars, ώστε να εξυπηρετούνται τα καταμαράν, με νερό και ρεύμα.

Η λειτουργία συστήματος διαχείρισης θέσεων μονίμου αγκυροβολίου τέτοιων σκαφών στο Ναύπλιο – σύμφωνα με τον κο Ζαφείρη, θα ωφελήσει αφενός το Λιμενικό Ταμείο με επιπλέον έσοδα, αφετέρου προσθέτει στην τουριστική ανάπτυξη της πόλης επιπλέον επισκέπτες, οι οποίοι θα έρχονται για να παραλάβουν ή να παραδώσουν τα σκάφη.

Να σημειωθεί ότι η δημοτικότητα των καταμαράν έχει αυξηθεί σημαντικά τα τελευταία χρόνια, αφού το κύτος του σκάφους  προσφέρει μεγάλη σταθερότητα και άνευ προηγουμένου χώρο για όλη την οικογένεια ή τους φίλους, για τους οποίους η κίνηση στο πλοίο δεν γίνεται πιο δύσκολη από ότι σε μια εξοχική κατοικία.

 

Εικόνα
Be a blogger

 

Εικόνα
Μικρές Αγγελίες

Εικόνα

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.