Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
Πραγματοποίηση ενημερωτικής εκδήλωσης στο Επιμελητήριο Αργολίδας για το ψηφιακό marketing.

Τα βασικά του Digital Marketing σε επιχειρηματίες της Αργολίδας

Μεγάλη ανταπόκριση στην εσπερίδα που διοργάνωσε το Επιμελητήριο Αργολίδας.
Profile picture for user admin
από anagnostis team
ΔημοσιεύτηκεΠαρ. 17 Ιαν. 2020
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 15 Ιανουαρίου η πρώτη ενημερωτική εκδήλωση για το 2020 από το Επιμελητήριο Αργολίδας  με θέμα “Digital Marketing Survival Guide 2020’’,  στην ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα του Επιμελητηρίου Αργολίδας.

Την εκδήλωση προλόγισε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου  Αργολίδας κ. Φώτιος Δαμούλος ο οποίος εξέφρασε την ικανοποίησή του για το έντονο ενδιαφέρον των επαγγελματιών να ενημερωθούν σε ένα τόσο απαραίτητο αντικείμενο για την οργάνωση και διοίκηση των επιχειρήσεων τους.

Επιπρόσθετα  επισήμανε την ιδιαίτερη σημασία που έχει για τις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις η αξιοποίηση τεχνικών και εργαλείων του ψηφιακού μάρκετινγκ, για την ανάπτυξη και προσαρμογή τους στις ασφυκτικές πιέσεις του επιχειρηματικού περιβάλλοντος και τόνισε ότι στην κατεύθυνση αυτή το Επιμελητήριο θα συνεχίσει να οργανώνει και να δημιουργεί ουσιαστικές δράσεις προς όφελος των επαγγελματιών  της Αργολίδας.

Πραγματοποίηση ενημερωτικής εκδήλωσης στο Επιμελητήριο Αργολίδας για το ψηφιακό marketing.

Ακολούθησε η ιδιαίτερα αναλυτική παρουσίαση από τον εισηγητή κ. Οικονομίδη Στέφανο (Chartered Marketer, πιστοποιημένο εκπαιδευτή ενηλίκων και ιδρυτή της εταιρίας SEO In Greece), αναφορικά με την στρατηγική αξιοποίηση των εργαλείων του digital marketing, έτσι ώστε να παραχθούν ουσιαστικά αποτελέσματα για τους επιχειρηματίες και τα στελέχη που θα τα χρησιμοποιήσουν.

Αρχικά δόθηκε το πλαίσιο για την δημιουργία μιας αποτελεσματικής ιστοσελίδας, η οποία θα συμβάλλει ουσιαστικά στην επίτευξη των στόχων της επιχείρησης.  Κατόπιν περιγράφηκαν τα σημαντικότερα εργαλεία προώθησης της, όπως είναι τα Google Ads, το Search Engine Optimization, το email marketing, τα Social Media, το Online PR και το Affiliate Marketing. 

Για κάθε ένα από αυτά τα εργαλεία δόθηκαν αναλυτικές κατευθύνσεις για την επιτυχημένη αξιοποίηση τους.

Πραγματοποίηση ενημερωτικής εκδήλωσης στο Επιμελητήριο Αργολίδας για το ψηφιακό marketing.

Τέλος έγινε αναφορά στα σημαντικότερα εργαλεία ελέγχου του online performance μιας επιχείρησης, τα Google Analytics και το Google Search Console. 

Με την ολοκλήρωση της παρουσίασης πραγματοποιήθηκε διάλογος των παρευρισκόμενων με τον εισηγητή  ο οποίος τοποθετήθηκε και απάντησε σε διάφορα ερωτήματα που υποβλήθηκαν.

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αργολίδας κ. Δαμούλος Φώτιος αφού ευχαρίστησε τους συμμετέχοντες ανακοίνωσε γι αρχή ότι έχουν προγραμματισθεί σημαντικές αντίστοιχες εκδηλώσεις για το πρώτο εξάμηνο του 2020 με  άκρως ενδιαφέρουσες θεματικές ενότητες οι οποίες σύντομα θα δημοσιοποιηθούν και  ανακοίνωσε επίσης την έναρξη στο άμεσο χρονικό διάστημα του 2ου μεταπτυχιακού κύκλου σπουδών από την εκπαιδευτική δομή του Επιμελητηρίου Αργολίδας.

 

Εικόνα
Be a blogger

 

Εικόνα
Μικρές Αγγελίες

Εικόνα

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.