Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
6 εκατομμύρια περισσότερα στις τουριστικές επιχειρήσεις της Πελοποννήσου

6 εκατομμύρια περισσότερα στις τουριστικές επιχειρήσεις της Πελοποννήσου

Συνολική χρηματοδότηση για μικρομεσαίους τα 19.500.000 ευρώ
Profile picture for user admin
από anagnostis team
ΔημοσιεύτηκεΤρί. 7 Ιαν. 2020
κανέναΣΧΟΛΙΟ

6 εκατομμύρια ευρώ περισσότερα θα διατεθούν για την ίδρυση και λειτουργία νέων τουριστικών μικρομεσαίων επιχειρήσεων στην Πελοπόννησο.

Με τη συγκεκριμένη δράση, ειδικότερα, ενισχύεται η υλοποίηση επενδυτικών σχεδίων για τη δημιουργία νέων τουριστικών μικρομεσαίων επιχειρήσεων και στη συνέχεια υποστηρίζεται η λειτουργία τους για διάστημα έως 6 μηνών από την έναρξη.

Με τον τρόπο αυτό επιτυγχάνεται η δυνατότητα ενίσχυσης μεγαλύτερου αριθμού επενδυτικών σχεδίων και κάλυψης, όσο το δυνατόν περισσότερο, της υψηλής ζήτησης των ενδιαφερομένων που σημειώθηκε στο πλαίσιο της πιο πάνω δράσης του ΕΠ ΕΠΑνΕΚ 2014 – 2020, δεδομένης της ύπαρξης μεγάλου αριθμού θετικά αξιολογημένων προτάσεων.

Με απόφαση Νίκα, η πίστωση που θα διατεθεί, στο πλαίσιο του προγράμματος “Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία” του ΕΣΠΑ (ΠΕΠ Πελοποννήσου), για τη δράση “Ενίσχυση της ίδρυσης και λειτουργίας νέων τουριστικών μικρομεσαίων επιχειρήσεων”, ανέρχεται πλέον στα 19.500.000 ευρώ.

 

Εικόνα
Be a blogger

 

Εικόνα
Μικρές Αγγελίες

Εικόνα

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.