Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
Άγιος Νικόλαος

Το πρωτοχρονιάτικο δώρο του Δήμου για τον Άγιο Νικόλαο

Πληρώθηκαν 35.000 ευρώ για την αναστήλωση του ιστορικού ναού.
Profile picture for user admin
από anagnostis team
ΔημοσιεύτηκεΠαρ. 27 Δεκ. 2019
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Το ποσό των 35.000 € πλήρωσε ο Δήμος Ναυπλιέων ολοκληρώνοντας έτσι τη διαδικασία επιχορήγησης του εκκλησιαστικού συμβουλίου του ιερού ναού του Αγίου Νικολάου.

Στόχος της επιχορήγησης είναι η εκπόνηση των μελετών σχετικά με την ανακαίνιση - αναστήλωση του ιερού ναού. Όπως αναγράφεται στην σύμβαση την οποία έχει συνάψει το εκκλησιαστικό συμβούλιο του Αγίου Νικολάου με τους μελετητές, οι μελέτες θα κατατεθούν για τις σχετικές εγκρίσεις τρεις μήνες μετά την υπογραφή της σύμβασης στο Υπουργείο Πολιτισμού.

«Για άλλη μια φορά ο Δήμος Ναυπλιέων και οι δημότες του στέκονται αρωγοί στην διατήρηση της πολιτιστικής και θρησκευτικής μας κληρονομιάς», αναφέρει η ανακοίνωση της δημοτική αρχής.

Να θυμίσουμε ότι και στο θέμα της προστασίας του Μητροπολιτικού ναού του Αγίου Γεωργίου ο Δήμος επιχορήγησε επίσης το εκκλησιαστικό συμβούλιο του Αγίου Γεωργίου με 35.000€ για την ανακαίνιση του μνημείου του ιερού ναού του Αγίου Σπυρίδωνος, εκτελώντας ένα έργο προϋπολογισμού 41.000€.

 

Εικόνα
Be a blogger

 

Εικόνα
Μικρές Αγγελίες

Εικόνα

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.