Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ο ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ στη νέα απόφαση για τις δημοσιεύσεις του Δημοσίου

Ο ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ στη νέα απόφαση για τις δημοσιεύσεις του Δημοσίου

Καθορισμός των εφημερίδων που έχουν τη δυνατότητα καταχώρησης δημοσιεύσεων των φορέων του Δημοσίου

Εκδόθηκε την Τετάρτη 11-12-2019 η Απόφαση για τον καθορισμό των ημερήσιων και εβδομαδιαίων περιφερειακών και τοπικών εφημερίδων που έχουν τη δυνατότητα καταχώρησης δημοσιεύσεων των φορέων του Δημοσίου.

Η υποχρέωση του Δημοσίου και των Φορέων του είναι συγκεκριμένη και πρέπει να ακολουθείται η νέα απόφαση που είναι ήδη σε ισχύ.

Ο ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ συνεχίζει να ανήκει στις νομαρχιακές και τοπικές εφημερίδες που έχουν τη δυνατότητα καταχώρισης δημοσιεύσεων των φορέων του Δημοσίου.

Από την Αργολίδα η δυνατότητα αυτή παρέχεται σε 3 συνολικά εφημερίδες (μία ημερήσια και δύο εβδομαδιαίες), μεταξύ των οποίων συγκαταλέγεται και ο "Αναγνώστης Πελοποννήσου".

Ο ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ στη νέα απόφαση για τις δημοσιεύσεις του Δημοσίου

Σύμφωνα με την απόφαση ο ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ μπορεί να προβαίνει σε καταχωρίσεις δημοσιεύσεων της παρ. 3 του άρθρου 1 του Ν. 3548/2007, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει. Στις διατάξεις του νόμου αυτού υπάγονται δημοσιεύσεις φορέων του Δημοσίου και ευρύτερου δημόσιου τομέα, μεταξύ των οποίων οι διακηρύξεις δημοπρασιών και προκηρύξεις διαγωνισμών των ως άνω φορέων.

Ο ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ στη νέα απόφαση για τις δημοσιεύσεις του Δημοσίου

Ο ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ προκειμένου να περιλαμβάνεται στη συγκεκριμένη απόφαση τηρεί όλες τις αυστηρές προϋποθέσεις που θέτει ο νόμος, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται αποδεδειγμένα φορολογικά συγκεκριμένες πωλήσεις φύλλων, συγκεκριμένος αριθμός σελίδων ανά φύλλο, ύλη που αφορά σε ποσοστό τουλάχιστον 50% θέματα τοπικού ενδιαφέροντος, απασχολεί νομίμως δημοσιογράφους και οι ιδιοκτήτες να διαθέτουν καθαρό ποινικό μητρώο.

Επίσης κατατέθηκαν φωτοαντίγραφα της περιοδικής ή εκκαθαριστικής δήλωσης Φ.Π.Α. που συνοδεύεται από δήλωση των εσόδων από την πώληση των αντιτύπων και των συνδρομών, βεβαίωση σχετικά με τον αριθμό των πωλουμένων κατ` έκδοση αντιτύπων της εφημερίδας και ότι άλλο ορίζει ο νόμος.
 

Banner Home Design

Riviera Banner

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.