Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Τί στόχους βάζει η Σαρίδη για το πολύπαθο νοσοκομείο Αργολίδας

Τί στόχους βάζει η Σαρίδη για το πολύπαθο νοσοκομείο Αργολίδας

Η νέα διοικήτρια προέρχεται από την απέναντι πλευρά, αυτή της εργαζόμενης σε νοσοκομείο

Ως Διευθύνουσα Νοσηλευτικής Υπηρεσίας του Γενικού Νοσοκομείου Κορίνθου η Μαρία Σαρίδη βρισκόταν προφανώς πολλές φορές απέναντι από τη διοίκηση.

Τώρα με το νέο της πόστο στο νοσοκομείο Αργολίδας, έχοντας όμως την εμπειρία της εργαζόμενης σε νοσοκομείο και των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν πολλές φορές οι εργαζόμενοι με τις διοικήσεις των νοσοκομείων, ετοιμάζεται να αναλάβει η ίδια καθήκοντα διοκήτριας.

Δηλώνει για την ανάληψη των νέων καθηκόντων της: «Να είστε βέβαιοι ότι έχω πολύ κουράγιο και εξαιρετική διάθεση δημιουργίας».

Και προσθέτει: «Εύχομαι να ανταποκριθώ στις προσδοκίες όλων σας και να τιμήσω τη θέση που καλούμαι να υπηρετήσω, εξαργυρώνοντας τις γνώσεις μου και την εμπειρία μου με σκοπό την παροχή της βέλτιστης φροντίδας υγείας προς τον ασθενή. Για τον ασθενή αυτόν διδάχτηκα όλα αυτά τα χρόνια, για εκείνον εργάστηκα επίσης και πιστεύω ότι η παροχή φροντίδας υγείας αποτελεί δείγμα πολιτισμού και υποχρέωση της πολιτείας».

Η νέα διοικήτρια δεν παραλείπει να ευχαριστήσει την ηγεσία του υπουργείου Υγείας, τον Υπουργό κο Κικίλια και τον Υφυπουργό κο Κοντοζαμάνη, για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό της.

Banner Home Design

Riviera Banner

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.