Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Νίκη Κεραμέως

Τα Αρχεία Καπνού Ναυπλίου στο επίκεντρο της συνάντησης Νίκα με Κεραμέως

Ποιά θέματα θα συζητήσει ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου με την υπουργό Παιδείας.

Την υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκη Κεραμέως συναντά στην Αθήνα την ερχόμενη Δευτέρα 25 Νοεμβρίου, στις 4.30 το απόγευμα, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας.

Στην υπουργό ο περιφερειάρχης, μεταξύ άλλων, θέσει δύο σημαντικά ζητήματα, εκ των οποίων το ένα αφορά το Ναύπλιο και συγκεκριμένα έχει να κάνει με την μετακίνηση μεγάλου όγκου εγγράφων που ανήκουν στα Γενικά Αρχεία του Κράτους, τα Αρχεία Καπνού, με σκοπό ο χώρος που τώρα τα φιλοξενεί να ανακατασκευαστεί και να στεγάσει υποδομές του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.

Το δεύτερο θεμα αφορά στην εξεύρεση μιας άμεσης λύσης για το πρόβλημα που  προέκυψε στη Μεσσηνία με την υλοποίηση του προγράμματος “Σχολικά Γεύματα”, όταν από από λάθος των υπηρεσιών αποκλείστηκαν από τη φετινή χρηματοδότηση τα 16 σχολεία που ήδη μετείχαν στο εν λόγω πρόγραμμα, με συνέπεια 2.150 μαθητές να μην έχουν δυνατότητα γεύματος στο σχολείο τους.

Οπως έγινε γνωστό, ειδικότερα, ενώ ζητήθηκε να αποσταλούν στο υπουργείο τα σχολεία που θα ενταχθούν στο φετινό πρόγραμμα, η Α΄βαθμια θεωρώντας ότι πρόκειται για επέκταση -όπως αναφερόταν στις σχετικές οδηγίες του υπουργείου-, απέστειλε κατάλογο μόνο με τα επιπλέον σχολεία της Μεσσηνίας που επιθυμούσαν να ενταχθούν στο πρόγραμμα και όχι εκείνα που συμμετείχαν τα προηγούμενα έτη.

Banner Home Design

Riviera Banner

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.