Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Αργους Μυκηνών

Κάλεσμα σε επιχειρηματίες του Άργους

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Άργους Μυκηνών χρειάζεται τη βοήθεια των τοπικών επιχειρήσεων.

Κάλεσμα σε επιχειρηματίες απευθύνει το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Άργους Μυκηνών για την προσφορά ειδών πρώτης ανάγκης, τροφίμων μακράς διάρκειας γλυκών και παιχνιδιών.

Όπως αναφέρεται στο σχετικό κάλεσμα:

«Αυτή την δύσκολή  εποχή που διανύουμε, όλοι έχουμε ανάγκη περισσότερο από κάθε άλλη φορά, την στήριξη του συνανθρώπου μας.

Το κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Άργους-Μυκηνών, λειτουργεί από το 2011 και στηρίζει οικογένειες που έχουν πρόβλημα επιβίωσης. Η αρμόδια υπηρεσία, έχει ελέγξει την δυσχερή οικονομική κατάσταση των οικογενειών αυτών και για αυτό τον λόγο προσπαθούμε να κρατήσουμε το κοινωνικό παντοπωλείο ανοιχτό.

Αυτές τις γιορτινές ημέρες  που έρχονται καλούμε όλους τους καταστηματάρχες, τις εταιρείες ,τις επιχειρήσεις, που έχουν την δυνατότητα να προσφέρουν είδη πρώτης ανάγκης, δείχνοντας την ευαισθησία τους σε αυτούς τους ανθρώπους που το έχουν ανάγκη.

Βοηθήστε μας να στηρίξουμε τους συμπολίτες μας με την προσφορά σας σε τρόφιμα μακράς διάρκειας, είδη πρώτης ανάγκης, γλυκά και παιχνίδια για τα μικρά παιδιά.

Παρακαλούμε για την άμεση ανταπόκριση σας».

Banner Home Design

Riviera Banner

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.