Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
Δρομολογείται η παραχώρηση μέρους του ΚΕΜΧ στην Περιφέρεια

Δρομολογείται η παραχώρηση μέρους του ΚΕΜΧ στην Περιφέρεια

Κρίσιμη σύσκεψη με τα αρμόδια υπουργεία τις επόμενες ημέρες.
Profile picture for user admin
από anagnostis team
ΔημοσιεύτηκεΠέμ. 24 Οκτ. 2019
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Την μετεστέγαση υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας στο στρατόπεδο Ναυπλίου έχει ζητήσει ο Παναγιώτης Νίκας, ένα αίτημα που έθεσε και κατά την χθεσινή συνάντηση του με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη. Σήμερα ο Περιφεριάρχης Πελοποννήσου παραχώρησε συνέντευξη τύπου από την Τρίπολη και αναφέρθηκε στις στο εν λόγω θέμα.  

Στα σχέδια της Περιφέρειας είναι η μεταστέγαση όλων των υπηρεσιών της Περιφέρειας Πελοποννήσου σε κτίρια του στρατοπέδου Πεζικού στην Τρίπολη, ενώ το ίδιο σχεδιάζεται να γίνει σε Ναύπλιο και Κόρινθο.

«Τα ενοίκια που πληρώνουμε για να νοικιάζουμε γραφεία είναι 1.000.000 το χρόνο. Με τα ενοίκια μιας θητείας μπορούμε να κάνουμε ανακατασκευή των κτιρίων που θα στεγαστούν οι υπηρεσίες μας» σημείωσε ο κ. Νίκας και προσέθεσε... «Επιπλέον, σε πολλά από τα μισθωμένα κτίρια είναι ακατάλληλα διότι δεν υπάρχει πρόσβαση για ΑΜΕΑ και ηλικιωμένους ανθρώπους.»

Ο Περιφερειάρχης είπε ότι είναι θέμα ημερών να γίνει σύσκεψη του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, του Υπουργείου Εσωτερικών και της Περιφέρειας για την υπογραφή παραχώρησης αυτών των κτιρίων, ώστε να δρομολογηθεί οριστικά η μετεγκατάσταση των υπηρεσιών εκεί.

 

Bloggers Αναγνώστης

Φόρμα μικρές αγγελίες

Συνταγές μαγειρικής

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.