Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
ΔΙ.ΑΣ.

Κάνουν πάρτυ οι κακοποιοί

Ελλιπής η Αστυνόμευση της Αργολίδας

Αντί να συμπληρωθούν τα κενά των αστυνομικών γίνονται αποστολές εκτός νομού.

Οξύνεται διαρκώς το πρόβλημα με την αστυνόμευση της Αργολίδας, αφού όχι μόνο υπάρχουν ελλείψεις προσωπικού, αλλά μεταφέρονται αστυνομικοί σε άλλους νομούς, όπως 7 στο χώρο μεταναστών στο στρατόπεδο της Κορίνθου ή 15 στην Τρίπολη στα παιχνίδια με τον Αστέρα και με δεδομένο ότι οι «ΔΙ.ΑΣ.» δεν επεμβαίνουν σε "τροχονομικά" ζητήματα.

Η κατάσταση για όσους συνεχίζουν να υπηρετούν στο νομό είναι κάτι περισσότερο από εξαντλητική με αποτέλεσμα τις δικαιολογημένες μερικές φορές απαιτήσεις των πολιτών για προστασία.

Αν και τα προβλήματα είναι πολλά στις πρόσφατες μεταθέσεις εκτάκτων που υπέγραψε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, σύμφωνα με συνδικαλιστές, προέβλεψε 100 άτομα για Θεσσαλονίκη, έναν! για την Αττική και κανέναν για την υπόλοιπη χώρα.

Όπως μας τόνισε αστυνομικός συνδικαλιστής στην Αργολίδα «Οι Γιάννιδες (σ,σ, Μανιάτης, Ανδριανός, Γκιόλας) και ο Πουλάς, αντι να συσκέπτονται με τον Καμπόσο για το πώς θα αντιμετωπίσουν την εγκληματικότητα στην Ν. Κίο, καλό θα είναι να δουν πως θα την αντιμετωπίσουν σε όλο τον νομό, γιατί δεν επαρκούμε να αστυνομεύσουμε παντού».

Πράγματι η εγκληματικότητα σε όλο τον νομό βρίσκεται σε άνοδο και  διαφέρει από την παραβατικότητα των Ρομά της Ν. Κίου, τα αίτια της οποίας είναι κυρίως πολιτικά και βρίσκεται υπό λανθάνουσα προσοχή της πολιτείας.

 

 

Μαρία Καρανικόλα

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.