Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Banner Επιμελητήριο Αργολίδας

ΕΟΔΥ Banner

Εικόνα
Περνούν από τη μισογκρεμισμένη γέφυρα, με κίνδυνο της ζωής τους

Περνούν από τη μισογκρεμισμένη γέφυρα, με κίνδυνο της ζωής τους

Γκρεμίστηκε από το Ζορμπά και συνεχίζει να χρησιμοποιείται το κομμάτι που απέμεινε

Με κίνδυνο ζωής από ενδεχόμενη περαιτέρω κατάρρευση της γέφυρας που παρέσυρε πέρσι ο Ζορμπάς, συνεχίζουν να διασχίζουν τη γέφυρα της φωτογραφίας, όσοι μετακινούνται προς και από την Βελανιδιά και την Ανδρίτσα. Τμήμα του δρόμου παρασύρθηκε και η διερχόμενη κυκλοφορία διεξάγεται έκτοτε από το κομμάτι που απέμεινε, πλάτους περίπου 4,0 μ.

Περνούν από τη μισογκρεμισμένη γέφυρα, με κίνδυνο της ζωής τους

Ελπίδα για άμεση αποκατάσταση δίνει η απόφαση για αποκατάστασή της, όπως ανακοίνωσε ο αντιπεριφερειάρχης Γιάννης Μαλτέζος: 
«Με διάθεση επίλυσης πραγματικών προβλημάτων των πολιτών, με προγραμματισμό, μελέτη και καλή συνεργασία με τις Υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας, δόθηκε λύση σε μια ακόμη -ανικανοποίητη μέχρι σήμερα- ανάγκη πολιτών της Αργολίδας.

Από το Σεπτέμβρη του 2018 μέχρι σήμερα οι κάτοικοι της περιοχής που μετακινούνταν μέσω της οδού Βελανιδιάς - Ανδρίτσας διέσχιζαν αυτόν τον επικίνδυνο δρόμο της φωτογραφίας. Η οδός στην συμβολή της με χείμαρρο (παραπόταμο του Ξοβριού), λόγω του μεγάλου όγκου και της ταχύτητας των ομβρίων υδάτων, που προκάλεσε ο μεσογειακός κυκλώνας «Ζορμπάς», καταστράφηκε. 

Τμήμα της υφιστάμενης οδού παρασύρθηκε και η διερχόμενη κυκλοφορία διεξάγεται έκτοτε από το εναπομείναν τμήμα της οδού, πλάτους περίπου 4,0 μ., με κίνδυνο ζωής από ενδεχόμενη περαιτέρω κατάρρευση.

Η νέα περιφερειακή αρχή έδωσε αμέσως εντολή και ολοκληρώθηκε η μελέτη αποκατάστασης του έργου. Εγκρίθηκε το έργο από την Οικονομική Επιτροπή και σήμερα, 16.10.2019, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νϊκας υπέγραψε προκήρυξη μειοδοτικού διαγωνισμού για την υλοποίηση του».

 

 

Κοντός Banner

Αφίσα Μουσικού Σχολείου

 

Εικόνα

 

 

 

 

 

 

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.