Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Περπάτημα για τη ζωή στο Άργος

Ένα απέραντο ροζ πλημμύρισε το Άργος

Ο ΣΥΚΑΦΙΑΡ μετέδωσε το δικό του μήνυμα μέσα από έναν συμβολικό περίπατο.

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το "8ο περπάτημα για τη ζωή" από τον Σύλλογο Καρκινοπαθών και Φίλων Νομού Αργολίδας "Η Αλληλεγγύη" την Κυριακή 13 Οκτωβρίου.

Η ιδέα της συμβολικής διαδρομής από την διάγνωση της ασθένειας μέχρι την ίαση, η αλληλεγγύη απέναντι σε κάθε άνθρωπο που νοσεί ή έχει νοσήσει, η αξία της πρόληψης και έγκαιρης διάγνωσης του καρκίνου του μαστού, η ευαισθητοποίηση των νέων αλλά και η αξία του εθελοντισμού, ένωσαν τους ανθρώπους σε μια μεγάλη παρέα, που μετέδωσε τον παλμό και το μήνυμά της σε όλη την πόλη.

Περπάτημα για τη ζωή στο Άργος

Περπάτημα για τη ζωή στο Άργος

Η εκκίνηση δόθηκε στις 6:00μ.μ. από τα γραφεία του συλλόγου στη Γούναρη 47 και οι περιπατητές κατέληξαν στον αύλειο χώρο του παλαιού δημαρχείου!

Την εκδήλωσή τίμησαν με την παρουσία τους ο σεβασμιότατος μητροπολίτης κ.κ. Νεκτάριος, ο βουλευτής Αργολίδας κ. Γιάννης Ανδριανός, ο γραμματέας του ιατρικού συλλόγου Αργολίδας κ. Γιώργος Δωροβίνης, η πρόεδρος του Ε.Ε.Σ. Αργους κα Δήμητρα Μουρλούκου, τα μέλη της επιστημονικής επιτροπής του συλλόγου μας κα Σόνια Τάνταρου Κρίγγου, κα Ελίνα Παπαδοπούλου, κ. Θάνος Νταβέλος και φίλες, φίλοι και μέλη του συλλόγου.

Περπάτημα για τη ζωή στο Άργος

Περπάτημα για τη ζωή στο Άργος

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.