Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Banner Επιμελητήριο Αργολίδας

ΕΟΔΥ Banner

Εικόνα
ΠΕ Αργολίδας

Εργαστήριο για να δυναμώσουν οι κοινωνικές συμπράξεις στην Αργολίδα

Η εκδήλωση θα γίνει στα πλαίσια επισιτιστικού προγράμματος της Π.Ε. Αργολίδας

Την Πέμπτη 10 Οκτωβρίου, μετά από πρόσκληση του αντιπεριφερειάρχη της Π.Ε. Αργολίδας Ιωάννη Μαλτέζου, θα πραγματοποιηθεί εργαστήριο ενδυνάμωσης των εταίρων της Κοινωνικής Σύμπραξης Αργολίδας στο πλαίσιο υλοποίησης του Έργου «Αποκεντρωμένες προμήθειες τροφίμων και βασικής υλικής συνδρομής, διοικητικές δαπάνες και παροχή συνοδευτικών μέτρων 2018-2019» στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το ΤΕΒΑ/FEAD 2014-2020 «Διοικητικές Κοινωνικές Υπηρεσίες ενεργοποίησης – έναρξης των πράξεων 2018-2019 του ΤΕΒΑ στην Περιφέρεια Πελοποννήσου: Κοινωνικές Συμπράξεις Αργολίδας, Λακωνίας, Μεσσηνίας».

Το εργαστήριο έχει ως θέμα: «Ενδυνάμωση των Κοινωνικών Συμπράξεων & των Εταίρων τους. Καλές πρακτικές εφαρμοσμένης κοινωνικής πολιτικής σε τοπικό επίπεδο».

Στην εκδήλωση θα παραστούν:

α) ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας Ιωάννης Μαλτέζος
β) ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Υγείας & Πρόνοιας Περιφέρειας Πελοποννήσου, Δημήτριος Σχοινοχωρίτης
γ) ο Γενικός Δ/ντής Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας Περιφέρειας Πελοποννήσου Βασίλειος Διαμαντόπουλος

Από την Π.Ε. Αργολίδας θα συμμετέχει η κ. Ελένη Δεμελή, προϊσταμένη Τμήματος Κοινωνικής Αλληλεγγύης Δ/νσης Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας Π.Ε. Αργολίδας και Υπεύθυνη υλοποίησης έργου ΤΕΒΑ στην Κ.Σ. Π.Ε. Αργολίδας.

Από τους εταίρους της Κοινωνικής Σύμπραξης θα συμμετέχει ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής & Αλληλεγγύης του Δ. Ναυπλιέων Ραφαήλ Μπαρού, ο οποίος και θα μιλήσει για την εμπειρία από διανομή τροφίμων του ΤΕΒΑ στο Ναύπλιο.

Επίσης θα συμμετέχουν οι εκπρόσωποι των εταίρων της Κοινωνικής Σύμπραξης Αργολίδας καθώς και εκπρόσωποι του Τεχνικού Συμβούλου του Έργου.

Το εργαστήριο ενδυνάμωσης των εταίρων της Κοινωνικής Σύμπραξης Αργολίδας θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων στο κτίριο της Π.Ε Αργολίδας, Παραλιακή Οδός Ναυπλίου-Νέας Κίου, ώρες 09:30-14:30.

 

 

Κοντός Banner

Μουσικό Σχολείο Αργολίδας

 

Εικόνα

 

 

 

 

 

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.