Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Epimelitirio Argolidas

Μητσοτάκης Νίκας

Τα πυρηνελαιουργεία κράτησαν τον Νίκα μακριά από τον Μητσοτάκη

Δεν πήγε στην Ήπειρο ο Περιφερειάρχης - Αυστηρό μήνυμα προς τους πυρηνελαιουργούς σε σημερινή σύσκεψη στη Καλαμάτα.

Δεν συνόδεψε τελικά τον πρωθυπουργό σήμερα στην περιοδεία του στην Ήπειρο, στη μονάδα επεξεργασίας αστικών στερεών αποβλήτων στο Ελευθεροχώρι Ιωαννίνων, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Παναγιώτης Νίκας, παρά τις σχετικές ανακοινώσεις από το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας.

Στο πρόγραμμά της επίσκεψης Μητσοτάκη αναφερόταν ότι στη μονάδα επεξεργασίας αστικών στερεών αποβλήτων στο Ελευθεροχώρι θα τον συνόδευαν οι περιφερειάρχες Πελοποννήσου και Ιονίων Νήσων, Παναγιώτης Νίκας και Ρόδη Κράτσα αντίστοιχα, καθώς οι Περιφέρειες αυτές αντιμετωπίζουν μεγάλα προβλήματα στη διαχείριση απορριμμάτων. Στόχος ήταν να διαπιστώσουν ιδίοις όμμασιν τις βέλτιστες πρακτικές που θα μπορέσουν να προτείνουν και να ενσωματώσουν οι Περιφέρειές τους.

Ωστόσο, προγραμματισμένη σύσκεψη σήμερα το πρωί στη Καλαμάτα , για τα πυρηνελαιουργεία και τη λειτουργία τους, λόγω έναρξης της νέας ελαιοκομικής περιόδου, κράτησαν τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου στη Μεσσηνία.

Στη σύσκεψη ο Π. Νίκας έστειλε αυστηρό μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση τονίζοντας πως προέχει η υγεία του κόσμου. Μεταξύ άλλων υπογράμμισε: «Αγώνας να μην έχουμε τις καταστάσεις που είχαμε τα τελευταία χρόνια. Αυτό οποίο προέχει είναι η υγεία του κόσμου. Τελεία και παύλα. Εάν δεν μπορούμε να προστατέψουμε την υγεία δεν χρειάζεται να έχουμε πυρηνελαιουργεία, δεν χρειάζεται να έχουμε δραστηριότητες οι οποίες φορτώνουν τον κόσμο με προβλήματα. Υπάρχει ο νόμος ατελής ή τέλειος, ατελής είναι, υπάρχουν πολλές εμπλεκόμενες υπηρεσίες στο θέμα.. Έδωσα σαφείς οδηγίες στους τρεις αντιπεριφερειάρχες που εμπλέκονται. Η υπηρεσία Περιβάλλοντος να κάνει συνεχείς ελέγχους να επιβάλλει τα ανώτερα προβλεπόμενα πρόστιμα, συνεχείς και χωρίς προειδοποίηση. Αν κάποιος αποπειραθεί να μην αφήσει την υπηρεσία μέσα να μπει και να κάνει έλεγχο πρέπει να ειδοποιηθεί αμέσως ο εισαγγελέας και η αστυνομία. Αμέσως… Διότι παρατηρήθηκαν φαινόμενα να μην αφήνουν τις υπηρεσίες να ελέγξουν και ούτε γάτα ούτε ζημιά».

Riviera Banner

Σχόλια

gg (χωρίς επαλήθευση) Τετάρτη 18/09/2019 - 21:29

εδω και χρονια ερχοταν "κλιμακιο" να ελεγξει και δεν το αφηναν. Πνιγοταν το ναυπλιο και ΚΑΝΕΙΣ εισαγγελεας δεν κουνηθηκε..ραγιαδες..βαλτε τους φιλτρα η κλειστε τα..

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.