Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Μυρσίνη Λαμπράκη Πορτογαλία

Καλαματιανά κάρβουνα, Λυγουριάτικη προβατίνα και αρνί από την Φαιστό!

Η Μυρσίνη Λαμπράκη έδειξε στους Πορτογάλους τι θα πει Ελληνικό μπάρμπεκιου.

Στο μεγαλύτερο Brazilian BBQ Festival της Μεσογείου που έλαβε χώρα 6-8 Σεπτεμβρίου στη Πορτογαλία, συμμετείχε η πρόεδρος του World BBQ Association στην Ελλάδα Μυρσίνη Λαμπράκη.

Η Meat & Fire Chef και η ομάδα της έψησαν Ελληνικά κρέατα από προβατίνα και αρνί σε ένα καταπράσινο πάρκο στην πόλη Paredes.

Οι προβατίνες που επιλέχθηκαν ήταν από το Λυγουριό, τα αρνιά από την Φαιστό της Κρήτης και τα κάρβουνα από την Καλαμάτα.

Μυρσίνη Λαμπράκη Πορτογαλία

Μυρσίνη Λαμπράκη Πορτογαλία

Όπως σημειώνει η ίδια η σεφ:

«Καλημέρα σήμερα ξημέρωσε μια υπέροχη μέρα. Ευχαριστώ τους χορηγούς της ομάδας, που πίστεψαν από την πρώτη στιγμή στο όραμα μας να προωθήσουμε την ελληνική γαστρονομία της ΠΥΡΑΣ και το ελληνικό αμνοερίφιο σε Διεθνείς διοργανώσεις! Τα Καλαματιανά κάρβουνα από πυρήνα ελιάς OleaBriq, το Zouras Staikos για τις εξαιρετικές προβατίνες του, το Διονυσης Λουλουδακηςγια τα απίστευτα αρνιά του, την βραβεύμενη θρακοταβερνα Στάβλος Ναύπλιο για την υποστήριξη του σε όλη την διάρκεια της οργάνωσης, το Νικος Φιλιπποπ που έφτιαξε τα τέλεια μπλουζάκια μας, τον Θάνος Τάμπας και την εταιρία του 2 Handmade Aprons για τις δερμάτινες ποδιές!!»

Μυρσίνη Λαμπράκη Πορτογαλία

Μυρσίνη Λαμπράκη Πορτογαλία

Στόχος της ήταν να προβάλει τα ελληνικά αμνοερίφια σε διεθνές επίπεδο και να καταξιώσει τη μοναδική γευστική υπεροχή που διαθέτει το ελληνικό κρέας. Και απ' ότι φαίνεται τα κατάφερε...

Μυρσίνη Λαμπράκη Πορτογαλία

Πάρτε μια γεύση:

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.