Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Home design μακέτα

Επίδαυρος Action Τρίαθλο

Σαββατοκύριακό με Τρίαθλο στην Επίδαυρο

ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ ACTION 2019 - Το πρόγραμμα των αγώνων

Ο Δήμος Επιδαύρου προσκαλεί στις 14 και 15 Σεπτεμβρίου (Σαββάτο και Κυριακή) στην αθλητική εκδήλωση τριάθλου, ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ ACTION 2019 με αγώνες κολύμβησης και τρεξίματος με κέντρο την Αρχαία Επίδαυρο ο οποίος διοργανώνεται σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας, την Περιφέρεια Πελοποννήσου και την εταιρεία whynot (Smart Marketing Solutions).

Η διοργάνωση έχει διεξαχθεί το 2014, 2017, και 2018 με πολύ μεγάλη επιτυχία, αφήνοντας το δικό της στίγμα στην τριαθλητική κοινότητα.

Επίδαυρος Action Τρίαθλο

Η ώρα έναρξης των αγωνισμάτων το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου είναι στις 11 το πρωί και την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου στις 8 το πρωί.

Οι απονομές θα γίνουν το Σάββατο από 12.45 έως 13.30 για τα κολυμβητικά αγωνίσματα στην ακτή Γιαλάσι και από 18.30 έως 19.00 για τους δρομικούς αγώνες στο λιμάνι της Αρχαίας Επιδαύρου, ενώ την Κυριακή στις 13.00 για τα αγωνίσματα Bike στο λιμάνι της Αρχαίας Επιδαύρου.

Επίδαυρος Action Τρίαθλο

 

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.