Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Banner Επιμελητήριο Αργολίδας

Εικόνα
Ευθύνες σε Άδωνι για το «Ερρίκος Ντυνάν»

Γκιόλας: Πραξικόπημα τα πρόσφατα νομοθετήματα της ΝΔ (Ηχητικό)

Τι είπε ο βουλευτής Αργολίδας του ΣΥΡΙΖΑ σε ραδιοφωνική συνέντευξη στο Θέμα Ράδιο104,6.

Συνέντευξη έδωσε ο Γιάννης Γκίολας, Βουλευτής Αργολίδας ΣΥΡΙΖΑ,στο Θέμα Ράδιο104,6 και στους δημοσιογράφους Γιώργο Λαμπράκη και Βασίλη Αναστασόπουλο.

Ο Βουλευτής αναφέρθηκε στις διαδικασίες που εκτυλίσσονται στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ. Τόνισε ότι η εικόνα του ΣΥΡΙΖΑ ως «αλληλοσπαρασόμενου μηχανισμού» αποτελεί κατασκεύασμα των κυβερνητικών μέσων μαζικής ενημέρωσης.

Σχολιάζοντας την ηγεσία της Δικαιοσύνης είπε ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ έγκαιρα ,νόμιμα και αξιοκρατικά, προχώρησε στη διερεύνηση των προσώπων που θα διαδέχονταν τους αποχωρούντες ανώτατους δικαστικούς, με πρόσκληση-απεύθυνση προς τα κόμματα της κοινοβουλευτικής ομάδας για το σκοπό της διεύρυνσης αυτής.

Αναφορικά με την επιλογή της κ.Θάνου από τον κ. Τσίπρα είπε ότι ήταν μια ευστοχότατη επιλογή του Πρωθυπουργού που παρείχε τα εχέγγυα της εμπιστοσύνης, της ορθής κρίσης και της αμεροληψίας για εσωτερικά και διεθνή ζητήματα. Το κύρος και η εμπειρία της κ.Θάνου, που διετέλεσε τόσο Πρόεδρος του Αρείου Πάγου όσο και Πρωθυπουργός μεταβατικής κυβέρνησης,είναι δεδομένο.

Σχολιάζοντας τα προσφάτως νομοθετημένα από την κυβέρνηση της ΝΔ, είπε: «Νόμος που έγινε εκ των υστέρων και περιλαμβάνει άτομα που έχουν κριθεί με τα δεδομένα και τις προϋποθέσεις που μέχρι τότε καθορίζονταν, συνιστά για μένα πραξικόπημα».

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Κοντός Banner

Αφίσα Μουσικού Σχολείου

 

Εικόνα

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.