Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
Γιατί καθυστερεί η αποκομιδή των απορριμμάτων στην Ερμιονίδα

Γιατί καθυστερεί η αποκομιδή των απορριμμάτων στην Ερμιονίδα

Τι αποκαλύπτει ο αντιδήμαρχος Γιάννης Τσαμαδός

Τον λόγο για τον οποίο καθυστερεί η αποκομιδή των απορριμμάτων στην Ερμιονίδα αποκάλυψε ο αντιδήμαρχος Γιάννης Τσαμαδός, με προσωπική του δήλωση, υποσχόμενος ότι θα ομαλοποιηθεί γρήγορα η κατάσταση. 

Όπως σημειώνει: «Αγαπητοί συνδημότες σας ενημερώνουμε οτι η καθυστέρηση που γίνεται στην αποκομιδή των απορριμμάτων δεν οφείλεται ούτε στα συνεργεία του Δήμου μας τα οποία κάνουν υπεράνθρωπες προσπάθειες δουλεύοντας διπλές βαρδιες με τα λίγα αυτοκίνητα που διαθέτουν ούτε στον ιδιώτη εργολάβο που έχει αναλάβει μέρος της αποκομιδής. Οφείλεται στην καθυστέρηση που γίνεται στο πράσινο σημείο όπου πηγαίνουν τα απορρίμματα για να μεταφερθούν στο εργοστάσιο επεξεργασίας,λόγω έλλειψης κάδων μεταφόρτωσης. Πιστεύουμε οτι με τις πιέσεις που ασκούνται και απο εμένα αλλά και από τον ίδιο τον Δήμαρχο οτι θα ομαλοποιηθει πολύ γρήγορα η κατάσταση. Ευχαριστούμε για την κατανόηση σας».

 

Μαρία Καρανικόλα

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.