Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Banner Επιμελητήριο Αργολίδας

Εικόνα
Παναγιώτης Αναγνωσταράς

Το μήνυμα Αναγνωσταρά εν όψει της νέας τετραετίας

Πως θα ασκήσει αντιπολίτευση η παράταξή του.

 

Την πρώτη του δήλωση έκανε ο Παναγιώτης Αναγνωσταράς μετά την ορκωμοσία του νέου δημοτικού συμβουλίου και την ανάληψη των καθηκόντων του ως επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Συνοπτικά έδωσε το στίγμα της παράταξής του «Ναύπλιο Πρωτεύουσα Ξανά» και τον τρόπο με τον οποίο θα ασκήσει αντιπολίτευση.

Όπως σημειώνει στην σχετική δήλωση:

«Σήμερα δώσαμε όρκο να υπηρετήσουμε τους δημότες Ναυπλίου, για τα επόμενα 4 χρόνια από την θέση που μας έδωσαν, της αξιωματικής 
αντιπολίτευσης .Θα ελέγχουμε την δημοτική Αρχή, θα ασκήσουμε κριτική σε λάθος αποφάσεις της, θα είμαστε κάθετα απέναντι στην άσκοπη και ρουσφετολογική σπάταλη του δημοτικού χρήματος, θα καταγγέλλουμε την οποιαδήποτε μη νόμιμη απόφαση της, και θα εμποδίσουμε την όποια προσπάθεια γίνει προς όφελος λίγων και εκλεκτών! Θα υποβάλλουμε τις προτάσεις μας που ως στόχο θα έχουν την πρόοδο του τόπου μας και την ισόρροπη ανάπτυξη του!!! Ο κ. Κωστούρος μετά από 7 χρόνια δημαρχίας, αποδοκιμάστηκε από το 49,78% των δημοτών μας! Ευχόμαστε να έλαβε το μήνυμα!!!!

Συγχαρητήρια σε όλους τους εκλεγμένους και ευχόμαστε να έχουν υγεία και δύναμη έτσι ώστε τα επόμενα 4 χρόνια να δώσουμε όλοι τον καλύτερο εαυτόν μας για την ανάπτυξη του τόπου μας»
 

 

 

Κοντός Banner

Αφίσα Μουσικού Σχολείου

 

Εικόνα

 

 

 

 

 

 

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.