Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
FREEDOM BESIEGED

Πρώτη προβολή στην Ελλάδα με το Κιβέρι σε περίοπτη θέση (Vid)

Το πετυχημένο ντοκιμαντέρ Freedom Besieged κάνει Πανελλήνιο σεφτέ στο Κιβέρι.

Μια πολύ ενδιαφέρουσα ταινία - ντοκιμαντέρ, θα προβληθεί αυτή την Παρασκευή 23/8, ώρα 20:30, στο Δημοτικό Σχολείο Κιβερίου.  Η ταινία ΠΟΛΙΟΡΚΗΜΕΝΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ (FREEDOM BESIEGED) του Ελληνοκαναδού σκηνοθέτη Παναγιώτη Γιαννίτσου προβάλλεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, με την υποστήριξη του Δήμου Άργους Μυκηνών και της ΚΕΔΑΜ, στο πλαίσιο του τουρνουά KIVERI ATHLETICS 2019 που διοργανώνει ο Ερμής Κιβερίου.

Στην ταινία συμμετέχουν προσωπικότητες όπως ο Νοάμ Τσόμσκι, Κυριάκος Μητσοτάκης, Μάικλ Δουκάκις, Μαργαρίτης Σχοινάς, Δημήτρης Διαμαντίδης, Γιώργος Καραγκούνης κ.α. Αποτυπώνει με γλαφυρό τρόπο την Ελλάδα της κρίσης και τους ήρωες της καθημερινότητας που αντιστέκονται βασιζόμενοι στην πρωτοτυπία και τις δικές τους ιδέες, που αγωνίζονται καθημερινά τόσο για την δική τους πρόοδο, όσο και για την καλυτέρευση την κοινωνίας. Περίοπτη θέση καταλαμβάνει και το καλοκαιρινό τουρνουά στο Κιβέρι Αργολίδας με τον Γιάννη Καρκαλάτο.

Η ταινία γνωρίζει μεγάλη επιτυχία στο εξωτερικό όπου έχει προβληθεί ήδη, ειδικά μεταξύ των ομογενών.

Λεπτομέρειες μπορεί κάποιος να δει στο site της ταινίας https://freedombesieged.com.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.