Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Banner Επιμελητήριο Αργολίδας

ΕΟΔΥ Banner

Εικόνα
Λαϊκή Συσπείρωση

Καταγγέλλουν ξεσάλωμα στην Περιφέρεια

Κάλεσμα της Λαϊκής Συσπείρωσης για μπλόκο στις αποφάσεις της Οικονομικής Επιτροπής

Σύμφωνα με χτεσινή ανακοίνωση της «Λαϊκής Συσπείρωσης», «το τελευταίο χρονικό διάστημα και ειδικότερα μετά τις τοπικές και Περιφερειακές εκλογές, η κατάσταση στην Περιφέρεια Πελοποννήσου έχει ξεφύγει.

Δεν είναι μόνο τα εκφυλιστικά φαινόμενα στη λειτουργία του Περιφερειακού Συμβουλίου και της Οικονομικής Επιτροπής, όπου με το ζόρι πιάνεται απαρτία, αφού τα μισά στελέχη της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ δεν έρχονται.

Δεν είναι οι πάνω από 500, για φέτος μόνο, παράνομες αποφάσεις του Περιφερειάρχη για πάσαν νόσο κι αμαρτία, για κάθε είδους ζαρζαβατικόν και παντών των Αγίων, όπου διατέθηκαν πάνω από ένα εκατομμύριο ευρώ.

Δεν είναι οι αισχρές διεκδικήσεις των μεγαλοεργολάβων επιχειρηματικών ομίλων, όπου στο τελευταίο Περιφερειακό Συμβούλιο δώσαμε πίνακα κατά έργο και ποσό, όπου σε εννέα περιπτώσεις έχουν πληρωθεί ή έχουν εκδοθεί αποφάσεις ύψους 13.389.573€.

Το τελευταίο μήνα έχουν ξεσαλώσει.

Με τις ψήφους των στελεχών της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ που έχουν μείνει πιστοί στον κ. Τατούλη τινάζουν την μπάνκα στον αέρα.

Στην προηγούμενη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής προκήρυξαν διαγωνισμό για να παραδώσουν στους ιδιώτες έργο 12 εκατομμύρια ευρώ, την συντήρηση του ηλεκτροφωτισμού των δρόμων για δώδεκα χρόνια. Κατοχύρωσαν δυο έργα συντήρησης δρόμων τριών και τεσσάρων εκατομμυρίων ευρώ, το ένα μάλιστα στην ΚΑΣΤΑΤ τη γνωστή εταιρεία του οικογενειακού περιβάλλοντος του Περιφερειάρχη. Σύνολο 19 εκατομμύρια ευρώ.

Στην αυριανή συνεδρίαση(σ.σ. σημερινή 9/8/19) της Οικονομικής Επιτροπής αναθέτουν σε ιδιώτες-μελετητικές εταιρείες τρείς μελέτες ύψους κοντά 7 εκατομμυρίων ευρώ:

  • Μελέτη για το γνωστό αμαρτωλό δρόμο έργο Γύθειο-Αρεόπολη1,6 εκατομμύρια ευρώ
  • Μελέτη για το δρόμο στη Μάνη2,5 εκατομμύρια ευρώ
  • Μελέτη για την παράκαμψη της Σκάλας στη Λακωνία 2,6 εκατομμύρια ευρώ

Αυτά είναι τα χοντρά γιατί υπάρχουν και τα ψιλά. Οπως τέσσερεις αποφάσεις του Περιφερειάρχη, λίγο πριν τις εκλογές, για να δοθούν στην ίδια εταιρεία από Αθήνα 65.000 ευρώ για μελέτες σε αρδευτικά. Η απόφαση του Περιφερειάρχη 24.000 ευρώ που βγήκε το Σάββατο παραμονή των εκλογών, όπου προέβλεπε και υποτίθεται ότι έγιναν σεμινάρια σε 100 υπαλλήλους της Περιφέρειας.

Η κατάσταση έχει ξεφύγει. Έχουν ευθύνες οι ηγεσίες της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ που στελέχη τους ψηφίζουν όλα αυτά και του ΣΥΡΙΖΑ που τα ανέχονταν και τα ανέχονται.

Έχουν ευθύνη οι κκ Νίκας, Δέδες, Μπουντρούκας που τα ξέρουν όλα αυτά και σιωπούν.

Ας διακόψουν μια μέρα τις διακοπές τους κι ας έρθουν αύριο (σ.σ. σήμερα 9/8/19)11.30 στη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής να τα δουν μήπως και τα μπλοκάρουμε».

 

 

 

Κοντός Banner

Μουσικό Σχολείο Αργολίδας

 

Εικόνα

 

 

 

 

 

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.